Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro In atentia autoritatilor competente. Negoita autorizatie ISU avem si noi? Incendiu major în București. Avertizare RO-ALERT de degajări mari de fum

Laurentiu Ion, 9 ianuarie 2020, Ora 19:44

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47807-1.png BREAKING NEWS

Un incendiu major s-a produs joi seara în București, pe strada Ilioara din București, la Fabrica de Electromontaj. Din primele informații se pare că arde un bazin cu zinc.

 În bazin se află acid clorhidric diluat, nu sunt posibilități de propagare, se acționează pentru protecția vecinătăților.

O avertizare RO-ALERT transmisă de ISU București - Ilfov arată că sunt degajări mari de fum.

Oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să elibereze căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție.

„Incendiul s-a extins la nivelul acoperișului halei pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafata de aprox. 2500 mp, constructie P+1. Se actioneaza pentru localizare”, a mai transmis ISU.

Din evaluarea făcută la fața locului rezultă că este pericol de explozie, au mai transmis autoritățile. Nu se cunosc cu exactitate toate substanțele existente în bazin.

Au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj CBRN, 2 SMURD.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară