Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Anchetatorii au găsit noi probe la Caracal

Bogdan Ionescu, 4 august 2019, Ora 11:38

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47385-1.jpg BREAKING NEWS

O femeie a sesizat, duminică, Poliția Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfășurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi și pantaloni scurți.

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boscheți, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la șosea în fiecare zi să iau pe soțul meu și de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt niște blugi de damă, blugi, pantaloni scurți”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Locul indicat este aproape de drumul spre Craiova, unde, într-un lan de floarea-soarelui Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat telefonul Luizei, aproape la nouă kilometri de locuința sa.

Probele au fost ridicate de anchetatori și urmează să fie expertizate.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară