Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Criminalul din Făget era drogat

Marian Vasile, 4 iulie 2019, Ora 17:10

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47137-1.jpg BREAKING NEWS

Criminalul din Făget ar fi consumat un cocktail periculos, înainte de atacurile în urma cărora un om a murit și cinci au fost răniți.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieșit ca Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante: cocaina, amfetamina și marijuana.

Apropiații lui Ionel Boldea spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar și că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

Conform surselor judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din orașul Făget. Cei doi erau părinții fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relația, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia este în comă.

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona orașului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reținut, joi, pentru 24 de ore.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:38
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară