Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Criminalul din Bragadiru a fost prins .El a ucis-o pe Manuela pentru 150 de lei

Laurentiu Ion, 29 iunie 2019, Ora 09:12

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47075-1.jpg BREAKING NEWS

Criminalul din Bragadiru a ucis-o pe tânăra de 30 de ani pentru 150 de lei. Este suma pe care Ionuț Petrescu pe care a furat-o din apartamentul victimei, după ce a înjunghiat-o de 30 de ori, spun surse din anchetă. Tânărul de 26 de ani a fost prins de poliție.

Surse din anchetă spun că Ionuț Petrescu a vrut să îi fure Manuelei Mustățea mașina și banii. A intrat în apartamentul ei din Bragadiru și a înjunghiat-o cu sălbăticie, de 30 de ori.

Crima din Bragadiru, pentru 150 de lei

Aceleași surse spun că ucigașul nu o cunoștea bine pe victimă, mai degrabă din vedere. Aveau prieten comun pe un tânăr care îi plimba câinele Manuelei Mustățea și care i-a găsit cadavrul. Deși îi e prieten cu criminalul, acest băiat nu i-a fost complice, mai spun surse din anchetă.

Ionuț Petrescu s-ar fi folosit însă de această prietenie pentru a ajunge în casa tinerei de 30 de ani. Inițial, victima și ucigașul au stat puțin de vorbă, apoi Ionuț Petrescu s-a năpustit asupra ei, cu un cuțit. Rănile multiple în abdomen au fost fatale.

După crimă, tânărul de 26 de ani a răscolit casa după bani, dar a găsit doar 150 de lei. A luat și cheile de la mașina care era parcată chiar în fața blocului din Bragadiru.

Furtul mașinii a fost, de asemenea, un eșec: automobilul are recunoaștere facială și ucigașul nu a putut să-l pornească.

Cu doar 150 de lei furați, criminalul a plecat cu bicicleta până la Buftea, de unde a luat trenul și s-a dus la mare. Pe litoral a stat liber 24 de ore după crimă.

El a fost prins pe stradă în stațiunea Mamaia în timp ce își vindea bicicleta. Rămas fără bani, el cerea 400 de lei pe bicicleta pe care pusese și afișul: ”Ajutați-mă să ajung acasă”.

Doi polițiști înarmați l-au pus la pământ pe Ionuț Petrescu și l-au încătușat.

La audieri, individul și-a recunoscut fapta teribilă. A povestit anchetatorilor cum a comis crima din Bragadiru și ce a făcut apoi, pas cu pas.

Originar din București, Ionuț Petrescu este șomer și nu are antecedente penale.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară