Stanga
Dreapta

Exclusiv: Scandalul T.A.T.A. Drăghici a răspuns acuzațiilor de viol

Gheorghe George, 4 septembrie 2019, Ora 09:43

  • print
  • |
scandalul-t-a-t-a-draghici-a-raspuns-acuzatiilor-de-viol-47527-1.jpg Exclusiv

Detaliile din acest dosar sunt terifiante.



Bogdan Drăghici ar fi abuzat copila atât sexual, dar şi psihic, insuflându-i acesteia o stare de teamă şi de vină. În acest fel, bărbatul îşi satisfăcea obsesiile cu trupul copilei, mai notează procurorii.

In faţa judecătorului, Bogdan Drăghici nu a încercat să răspundă în mod direct acuzaţiilor şi a fost, mai degrabă, preocupat să îşi denigreze fosta soție, pe care a învinovăţit-o pentru reţinerea sa.

Instanţa notează în dosar că „în depoziţia dată în faţa organelor de urmărire penală, inculpatul Drăghici Gheorghe-Bogdan a negat săvârşirea faptelor şi a arătat că acuzaţiile reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie, Drăghici Helen-Daniela, le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua la domiciliu pe fiica lor minoră”.

„Declaraţiile sale nu au vizat în mod deosebit acuzaţiile, ci prin ele a urmărit discreditarea mamei persoanei vătămate, care ar avea un comportament ce nu inspiră încredere”, se mai arată în dosar.

Astfel, judecătorul care l-a trimis pentru 30 de zile după gratii pe Bogdan Drăghici arată că nu a ţinut cont de apărarea acestuia, probele de la dosar fiind suficient de puternice încât să răstoarne susţinerile sale.

„Judecătorul reţine că acuzaţiile au apărut într-o perioadă marcată de conflictele inerente divorţului dintre soţi, de neînţelegerile privind custodia minorei.

Totuşi, suprapunerea celor două momente este una exclusiv temporală şi aceasta doar parţial, procesul de divorţ şi neînţelegerile privind custodia minorei datând din anul 2016, iar acuzaţiile apărând în anul 2019.

Este adevărat că neînţelegerile dintre soţi nu erau încă rezolvate la momentul în care au apărut acuzaţiile, însă între cele două nu există o legătură cauză-efect sau mijloc-scop”, a scris magistratul în dosar.

Una dintre fiicele vitrege a lui Bogdan Drăghici a povestit, în detaliu, anchetatorilor cum a fost violată. Ea ar fi indicat cu exactitate cinci acte sexuale care s-ar fi petrecut când avea între 10 și 15 ani.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară