Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: În plină pandemie Milionar în euro din droguri şi cămătărie ‘’Pablo Escobar’’ de România, Mircică Alexandru zis Oaie din Constanţa îşi continuă nestingherit afacerile

Valentina Popescu, 11 ianuarie 2021, Ora 07:33

  • print
  • |
in-plina-pandemie-milionar-in-euro-din-droguri-si-camatarie-pablo-escobar-de-romania-mircica-alexandru-zis-oaie-din-constanta-isi-continua-nestingherit-afacerile-48401-1.jpg BREAKING NEWS

 

Restricţiile din pandemie nu au schimbat piaţa drogurilor din România şi nici obiceiurile de consum ale păturii sărace de consumatori.

‘’El Chapo’’ Mircică Oaie-cel mai vechi cămătar şi traficant de droguri din Constanţa

Mircică Alexandru cunoscut ca “Oaie’’ îşi continuă nestingherit afacerile cu droguri ceea ce înseamnă că sera cu canabis descoperită de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa în anul 2017 funcţionează încă şi la capacitate maximă.

Surse apropiate ne declară că: “În timpul restricţiilor din perioada stării de urgenţă au venit acele maşini militare şi patrulare pe străzile din Constanţa (Sarmisegetuza) îi legitimau şi îi trimiteau înapoi în case fără să-i întrebe ce caută pe strazi’’. Mai mult, aceste surse ne-au mai declarat că de Sfintele Sărbători Pascale, traficanţii s-au dat drept voluntari ai bisericii şi sub pretextul că duc lumina sfântă în casele oamenilor distribuiau droguri clienţilor.

Nepoţii lui Oaie ‘’săltaţi ‘’ de DIICOT!

În anul 2017, au avut loc percheziţii de amploare fiind descoperită o seră cu canabis în buricul Constanţei dar şi Xanax. Domiciliile respective mai fuseseră ‘’vizitate’’ de mascaţi şi în trecut, acolo, potrivit surselor, locuind rudele lui Mircică Alexandru nepotul lui Mircea Oaie.

Au ajuns după gratii!

Este vorba despre Iancu Alexandru, Ionuţ Alexandru, Gheorghe Alexandru şi Ilfan Suliman, care au fost arestaţi preventiv.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate o cultură indoor de canabis, droguri de risc (canabis, xanax), aproximativ 1300 grame substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive, dispozitive de preparare, porţionare şi ambalare a dozelor de droguri, precum şi sume de bani în valoare totală de peste 75.600 lei. Precizăm faptul că, la imobilele de pe strada Sarmisegetuza şi Avram Iancu au mai avut loc percheziţii şi în trecut, cum ar fi pe 24 mai 2016. Şi atunci, aceeaşi indivizi erau suspectaţi de trafic de etnobotanice, fiind vorba despre o reală grupare infracţională. Ce este şi mai uimitor este faptul că se legau de existenţa indiciilor că persoana care le comercializa era o minoră în vârstă de 12 ani. Imobilul de pe strada Sarmisegetuza nr. 80 a fost luat la puricat şi în noiembrie 2011. Deşi iniţial se credea că este vizată locuinţa lui Victor Alexandru, fratele liderului Oaie (Mircică Alexandru), se pare că vecinii erau cei vinovaţi.

Acolo a fost găsită o cantitate semnificativă de ‘’iarbă’’ precum şi mai multe vase din material plastic folosite ca ghivece, dar şi instalaţii de irigat, aerisit şi ventilat.

Percheziţiile au durat multe ore, timp în care mascaţii au răscolit locuinţele din acel imobil. La un moment dat, oamenii legii chiar au intrat cu o cazma pentru a săpa într-un loc din beciul casei lui Victor Alexandru, unde bănuiau că vor găsi indicii despre cultivarea plantelor interzise. Încă de la acea dată, Mircică Oaie s-a arătat deranjat de acţiunea Poliţiei precizând că familia sa a fost tulburată de prezenţa poliţiştilor. Tot el spunea că nu-şi cunoaşte vecinii prea bine. Însă, potrivit informaţiilor se pare că aceştia sunt rude, vecinii fiind chiar nepoţii acestuia.

De precizat este faptul că indivizii care-şi duc veacul în acele imobile sunt deja obişnuiţi că dimineţile să le fie ‘’binecuvântate’’ cu vizitele mascaţilor. Scenariul este acelaşi. Traficanţii se consideră nevinovaţi iar nevestele se jură că bărbaţii lor sunt curaţi precum lacrima, dar mereu se lasă cu audieri, cercetări şi chiar arestări preventive.

Socrul lui Mircică Oaie era omul lui Mazăre, care l-a şi recompensat cu o afacere în Constantă, restaurantul situate  pe strada Grivitei, loc vestit pentru consumul de droguri.

Aşteptăm veşti de la oamenii legii, de la BCCO şi procurorii DIICOT Constanţa cu privire la viitoarele ‘’surprize’’ pe care le pregătesc traficanţilor de droguri din Constanţa.

Speram ca actualul ministru de interne Lucian Bode să ducă mai departe acţiunea de luptă împotriva clanurilor de interlopi ce deţin monopolul în diferite judeţe.

Vom reveni.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:22
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă