Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Fostul șef de la Spălarea Banilor Laurentiu Baranga , a scăpat de închisoare

Claudia Ioana, 11 octombrie 2020, Ora 18:57

  • print
  • |
fostul-ef-de-la-spalarea-banilor-laurentiu-baranga-a-scapat-de-inchisoare-48267-1.jpg BREAKING NEWS

Fostul preşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, Laurenţiu Baranga, reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune, a fost plasat în arest la domiciliu.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au respins propunerea de arestare preventivă, înaintată de anchetatori, soluţia având termen de contestare de 48 de ore.

Astfel, soluţia pronunţată în camera de consiliu poate fi contestată în 48 de ore, de la pronunţare, pentru inculpat şi pentru procuror.

„Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul de urmărire penală nr. 162/P/2020 şi dispune măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul BARANGĂ LAURENŢIU, cercetat sub aspectul săvârşirii în concurs a două infracţiuni de înşelăciune, prev. de art. 244 alin. 2 Cp cu aplic. art. 38 alin. 1 Cp, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.10.2020 şi până la data de 09.11.2020, inclusiv”, este sentinţa pronunţată de un complet din cadrul Judecătoriei Sectorului 5, informează procurorii.

Fostul preşedinte al Oficiului de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor are obligaţia de a se prezenta în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi interdicţia de a comunica cu reprezentanţii Universităţii „VALAHIA” din Târgovişte şi Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară – Bucureşti.

Poliţia Română a anunţat că Laurenţiu Baranga a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma audierilor care au avut loc în Capitală.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară