Stanga
Dreapta

DIICOT Comunicat de presa 2 07.01.2021

Valentina Popescu, 8 ianuarie 2021, Ora 14:31

  • print
  • |
diicot-comunicat-de-presa-2-07-01-2021-48397-1.jpg

La data de 05.01.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat și măsura controlului judiciar față de un alt inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpații au desfășurat activități de trafic de droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza județului Covasna.
La data de 05.01.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, în timp ce avea asupra sa cantitatea de aproximativ 100 comprimate MDMA și au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate mai multe fragmente vegetale verde oliv cu aspect și miros specific de cannabis, 7 comprimate MDMA, două grindere, precum și sumele de 74.800 lei, 4.260 Euro, 14.310 de franci elvețieni și 22.000 de forinți.
La data de 06.01.2021, Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale ale IPJ Covasna.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:33
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă