Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Dealer de droguri din București, prins în flagrant de DIICOT

Valentina Popescu, 8 ianuarie 2021, Ora 14:26

  • print
  • |
dealer-de-droguri-din-bucure-ti-prins-in-flagrant-de-diicot-48396-1.jpg BREAKING NEWS

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut de DIICOT după ce a fost prins în timp ce transporta mai multe tipuri de droguri. Asupra inculpatului s-au găsit și peste 12.700 lei și 300 de leva, despre care oamenii legii spun că provin din traficul de droguri de risc şi de mare risc. În urma percheziției domiciliare, polițiștii au descoperit importante cantități de droguri și peste 1.700.000 de lei.

Procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO București au acționat în cadrul operațiunii „THE FLAG”. Aceștia au reușit să-l rețină pe unul dintre cei mai importanţi dealeri de droguri de risc şi de mare risc care distribuia în zonele exclusiviste ale municipiului Bucureşti.

Operațiunea s-a desfășurat în cursul nopții de 9 noiembrie 2020, prin organizarea unei acțiuni complexe în zona Baneasa – Pipera - Otopeni, ocazie cu care inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza orașului Otopeni, Ilfov, în timp ce transporta, pregătite pentru vânzare, 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de hașiș.

 

Asupra inculpatului s-au găsit și peste 12.700 de lei și 300 de leva despre care se dețin date că provin din traficul de droguri.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului din oraşul Otopeni au fost găsite 17 kilograme de cannabis, aproape 4.000 de comprimate de ecstasy, 10 grame de amfetamină, aproape 1.700.000 lei și peste 4.000 de euro, bani proveniți din traficul de droguri.

Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:44
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară