Stanga
Dreapta

Anchetă în Sectorul 3 după ce doi oameni au murit prinși sub pământ

Gabriela M Bogdan, 3 august 2021, Ora 10:38

  • print
  • |
ancheta-in-sectorul-3-dupa-ce-doi-oameni-au-murit-prin-i-sub-pamant-48961-1.jpg

 

Este anchetă după ce doi muncitori au murit pe un șantier al primăriei Sectorului 3. Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis, iar șeful de echipă a fost deja audiat de polițiști.

Ofițerii de la serviciul Omoruri vor să discute astăzi cu muncitorii care au supraviețuit accidentului, dacă starea de sănătate a acestora le va permite. Șeful echipei de muncitori a fost deja audiat de anchetatori.

A fost deschis un dosar penal care vizează trei infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea legislației în muncă. 

Polițiștii vor aduna și documente de la firma care executa lucrări în zona Bibliotecii Naționale pentru a stabili dacă aveau toate autorizațiile pentru șantier.

În paralel, se desfășoară și o anchetă a Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Mai mulți muncitori au fost prinși sub pământ, luni, în București, după ce s-a surpat terenul pe un șantier. Aceștia se aflau la o lucrare în zona Bibliotecii Naționale din centrul orașului. Doi muncitori au decedat, iar patru au fost scoși în viață și duși la spital.

Cei doi muncitori decedați au vârste de 50 - 55 de ani.

Alți patru muncitori sunt răniți. Doi dintre ei, unul de 33 de ani și unul de 34 de ani, au fost duși la Spitalul de Urgență Floreasca, iar alți doi, din care unul de 50 de ani și altul de 53 de ani, la Spitalul Universitar București.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară