Stanga
Dreapta

Exclusiv: Acapararea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale continua pe filiera NICOLAE TURDEAN - NICKY SHORTMAN, ELENA SAVA CARAMALAU – NUȚA PĂLMUȚA, NINEL PAIAJEN – NINI RECORDER, ordinea personajelor fiind aleatorie

Claudiu Constantin, 26 octombrie 2020, Ora 10:07

  • print
  • |
acapararea-agentiei-nationale-pentru-resurse-minerale-continua-pe-filiera-nicolae-turdean-nicky-shortman-elena-sava-caramalau-nu-a-palmu-a-ninel-paiajen-nini-recorder-ordinea-personajelor-fiind-aleatorie-48299-1.jpg Exclusiv

 

Continuăm şi în acest articol dezvăluiri ale activităților predominante, in afara si la limita legii din Agenția Națională pentru Resurse Minerale (A.N.R.M.), puse in opera si derulate de cele trei personaje, in principal si in secundar de echipa arhiprezenta a baronului nemtean Ionel Arsene.

Este vorba, desigur, despre deja cunoscutele personaje: preşedintele NICOLAE TURDEAN - NICK THE SHORTMAN - PATACHON, sefa de serviciu - director general arhiprezenta ELENA SAVA CARAMALAU - NUTA PALMUTA şi auditorul militian, juristul consult fara portofoliu NINEL PAIAJEN - NINI RECORDER.

 

Cum NICK THE SHORTMAN caruia cei veniti din Australia pe melegurile noastre i se adreseaza cu apelativul NICKY, constient că trebuie să îşi facă bagajele şi să părăsească instituţia, cat de curand, şi din acest motiv, a întreprins câteva acţiuni ce se vor de rasunet, cu sprijinul discret si din ce în ce mai limitat, al amicului său de la Cancelaria PM, seful acesteia, IONEL DANCA.

În primul rând, beneficiind de ultimele modificări ale Legii nr. 55/2020, prin Legea 203/2020, in articolul II, cu sprijinul aceluiasi protector, NICK THE SHORTMAN – PATACHON a scos la concurs posturile de director general şi director rămase vacante în cadrul institutiei, vacantare, din cate cunoastem, care face obiectul unor unor actiuni pe rolul instantelor de judecata.

Este vorba de postul de director general de la Gestionare, Evaluare, Concesionare Resurse/Rezerve Minerale. Integrare Europeana (D.G.G.E.C.R./R.M.I.E.), scos la concurs prin ocuparea prin promovare, postul de director general de la  Direcţia Generală Inspecţie şi Supraveghere Teritorială a Activităţilor Miniere şi a Operaţiunilor Petroliere (D.G.I.S.T.A.M.O.P.), scos la concurs prin recrutare şi postul de director la Direcţia Economico-Financiara, Resurse Umane şi Administrativ (DEFRUA), toate scoase tot la concurs prin artificii procedurale de catre SABINA PLESU si ANDREI PASCAL (0215 si politistul VASILE GILDO DANILE, stiu de ce) 

Motivul este cât se poate de clar, NICK THE SHORTMAN – PATACHON doreşte să îşi lase urmaşi destoinici în instituţie pentru a acoperii ilegalitatile personale, atat ale lui, cat si ale predecesorului GIGI DRAGOMIR CARMANGIERUL, ca ulterior să acceseze, prin oamenii din interior, banii din transferul de tehnologie din operaţiunile petroliere (TT) şi cei din garanţia pentru refacerea mediului din activităţile miniere, sume importante gestionate de comisii in care este prezenta nelipsita NUTA PALMUTA, in calitate de sef, sub sef si membru, toate luate separat si impreuna.

Orgolioasa, ELENA SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, aceasta copie a imparatesei MARIA TEREZA, iubitoare de cai, s-a grabit să îşi depună dosarul la promovarea în funcţie pentru director general la D.G.G.E.C.R./R.M.I.E. petru a-şi îndeplini visul, acela de a ajunge director general, fie şi pe timpul pandemiei, dar fără a mai fi nevoită să îşi facă tatuaje cu pixul în palmă.

Îndreptăţită şi de speranţa că veşnicul măsluitor de concursuri din cadrul A.N.R.M., SORINEL GAL, cel cu ceva probleme pe coltul din Calea Grivitei, ceva vanzari pe OLX, o să fie şi de această dată în comisie, cum a fost si in comisia flagrantului cu copiatul din palma, precum şi de tematicile atrăgătoare din bibliografia concursului, cum ar fi: „prevenirea şi sancţionarea formelor de discriminare” şi „egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi”, NUTA PALMUTA a găndit că perspectiva aceasta îi vine ca o mănuşă, evident ca manusa de protectie contra COVID 19 si cu masca pentru imposibilitatea identificarii copiatorului.

 Teatrul ieftin jucat de NICKY AUSTRALIANUL are tematici care sunt azi in competenta ELENEI SAVA CARAMALAU - NUTEI PALMUTA, enumerand succint asocierea BAITA, RUSCHITA, HERCULANE, BUDUREASA, licentele pe ape minerale si geotermale, licentele pentru agregate si de ce nu, mai nou haldele si iazurile.

Pentru cunoscatori, adaugam actiunile varului primar EUGENE NEGRESCO si discutiile CEAIULUI DE LA ORA 5 care au loc, de regula, seara undeva in apropierea institutiei, pe strada Poloneza.

Orbită de dorinţa de a-şi revitaliza poziţia, mai ales după ce i-a scăzut teribil aplombul si sustinerea statului paralel, cam toti lamuriti de adevăratele calitati profesionale ale acestei VIRGINIA HILL a meleagurilor mioritice, NUTA PALMUTA nu a observat cu atenţie condiţiile impuse de A.N.F.P., această instituţie care de câţiva ani este santinela fărădeleilor făcute de instituţia pe care ar trebui să o vegheze, mai exact: „Promovare pe functie publică de conducere în afara Agenţiei” şi cerinţe specifice:autorizaţie de acces la informaţii clasificate secret de stat nivel "strict secret de importanţă deosebită".

ELENEI SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, i-a fost refuzat acesul la secretul de stat de trei ori, ultima data in lunile din urme. In condiţiile pentru promovare postate pe site-ul Agentiei, impuse de gargaragiul NICKY SHORTMAN PATACHON, mangaietoarea de cai, NUTA PALMUTA are determinarea să redacteze mai cu spor referatele necesare cheltuielilor de bani din TT-uri şi din garanţia de mediu.

Tot pentru cunoscatori, se emite intrebarea, de ce prima grijă a lul NICOLAE TURDEAN  a fost mutarea sumelor impresionante ale garantie de mediu de la banca statului EXIMBANK la o banca comerciala.

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director general la D.G.I.S.T.A.M.O.P. şochează studiile de specialitate pe care trebuie să le deţină eventualii candidaţi. Pe lângă
studii universitare din domeniul de licenţă geologie sau inginerie geologică sau mine, petrol şi gaze s-au deschis subit câteva portiţe pentru absolvenţi universitari de inginerie civilă – specializarea construcţii miniere sau inginerie electrică – specializarea electromecanică sau inginerie mecanică – specializarea maşini şi echipamente miniere!!! Este lesne de înţeles că NICK THE SHORTMAN – PATACHON incerca sa isi securizeze prezenta in agentie prin amicii de la CONVERSMIN. I recomandam decidentului sa completeze conditiile cu, notiunile sursa, colaborator, informator, personaje pe care le are alaturi, cu stiinta sa fara.

Ei, bine! Cu toate astea, avem şi aici un candidat surpriză. Este vorba de domnul VASILE TOBOSARU, actualul inspector care salasuieste cu perne si plapumi la C.I.T. CT, nimeni altul decât fostul director general demisionar, un personaj a vector al lui CAESAR, a cărui incompentenţa ar fi putut să îi dea fiori de invidie inclusiv doamnei NUTA PALMUTA. Demn de Cartea Recordurilor, acest domn a reuşit să încheie un concurs pentru funcţia de director general înainte ca onorata Comisie de concurs să se întrunească!

Unul dintre principalele ajutoare la uneltirile lui NICOLAE TURDEAN - NICK THE SHORTMAN – PATACHON  sau  pentru cunoscatori NICKY AUSTRALIANUL, în continuare, celebrul auditor, militian si jurist consult fara portofoliu (pe întelesul tuturor, specialist în înregistrări audio, transcrieri pe hartie , etc) NINEL PAIAJEN – NINI RECORDER.

Fiind un bun cunoscător al dispozitivelor electronice, NINI RECORDER a reuşit să îl convingă pe cel care inchide si redeschide minele, să introducă un articol în Ordinul A.N.R.M. 24/2009 prin care să se ceară obligativitatea titularilor de premise de exploatare de a deține aparatură electronică de măsurat, evident in spatiu ambiental.

Acțiunea a s-a dorit a fi cât se poate de ingenioasă şi cu efect imediat. Prin acest demers, probabil, nu este exclus ca sponsorul de aparatură tehnica electronica cablata pe corpul militianului de circulatie, să aibă în stoc şi niscaiva aparatură perimata tehnic si moral, de care ar vrea să scape.

Ultima actiune a triadei NICOLAE TURDEAN – ELENA SAVA CARAMALAU – NINEL PAIAJEN o constituie un contract cu o firrma de topografie, cu plati nelegale din fondurile de TT, cam de 150.000 lei si prelungire automata in anul urmator, contract atribuit unei firme de casa din Ardeal, a gargaragiului in detrimentul estabilismentului machedonean, sustinut cu tarie de de catre omul cu radacini in intersectie.

Ii amintim micutului miner ca pupila sa MICHAELA BAICU a pierdut multe, inclusiv functia pe un asemenea contract, pare-se cu TOPOMINERALA.

Un alt butoiaş cu miere la care cuplul de şmenari NICOLAE TURDEAN - NICK THE SHORTMAN PATACHON si sfătuitorul in rele NINEL PAIAJEN – NINI RECORDER s-au gândit să îşi infigă degeţelele, este fondul de garanţia de protecţie a mediului pentru activităţi miniere. Fiind deja stocată o sumă frumuşică, cu multe zerouri, cei doi încearcă să găsească soluţii juridice de a înfiinţa o societate după modelul Conversmin care să “păstorească” aceste fonduri colectate de A.N.R.M., in limita de cel putin 10 procente, care sa fie pastorite de catre micul vajnic inchizator de mine, dupa acesta ce va pleca din functia de demnitate publica. 

Cel putin deocamdată, cei doi au fost trimişi la plimbare cu acesată soluţie, de CANCELARIA PM, SGG, COMISIILE DIN PARLAMENT.

Cum la ADS exisita o divizie a surselor deschise, recomandam aplecarea, cel putin in parte asupra datelor din prezentul articol, chiar daca doi din cei trei sunt partea a surselor.

Vom reveni cu noi date, evident probate, in episoadele viitoare si ne vom apleca cu precadere la problemele legale ale triadei, lucruri pe care, atat noi cat si cei care se ocupa cu protectia institutiei le cunosc.

Preszentul este un pamflet, peronajele si datele sunt insa reale reale.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:10
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară