Stanga
Dreapta

Exclusiv: Atak.ro Giurgiu , primul judeţ din regiunea Sud-Muntenia care reuşeşte să obţină fonduri europene pentru modernizarea Ambulatoriului unui spital judeţean

Valentina Popescu, 25 octombrie 2019, Ora 20:03

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47651-1.jpg Exclusiv

Un nou succes al echipei Consiliului Judeţean Giurgiu! Marian Mina a semnat , împreună cu directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Liviu Muşat, contractul de finanţare privind proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta(SJU) Giurgiu”, depus în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Este un moment foarte important, atât pentru Consiliul Judeţean Giurgiu, cât şi pentru mine, ca preşedinte al acestei instituţii! Îi mulţumesc domnului Liviu Muşat pentru întreg sprijinul acordat, pentru că este, cu adevărat, un prieten al judeţului nostru!

Le mulţumesc tuturor colegilor din echipa de proiect, rolul meu ca preşedinte a fost acela de a le solicita să-l scrie şi să-l depună, astfel că meritul privind întregul efort este al lor!
Giurgiu a devenit, de altfel, primul judeţ din regiunea Sud-Muntenia care reuşeşte să obţină fonduri europene pentru modernizarea Ambulatoriului unui spital judeţean!

Suntem mândri de acest lucru, dar mai ales suntem pregatiti  să trecem la următoarele etape ale proiectului prin care vor fi reabilitate, modernizate şi dotate 17 cabinete medicale şi alte 21 de spaţii ale Ambulatoriului SJU Giurgiu, care, de altfel, va fi şi extins.

 Marian Mina Președintele Consiliului Județean Giurgiu

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară