Stanga
Dreapta

Preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, Marian Mina întâlnire cu pensionarii giurgiuveni cu ocazia “Zilei Persoanelor Vârstnice”

Laurentiu Ion, 18 octombrie 2019, Ora 08:55

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47626-1.jpg

Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, a participat, duminică, 6 octombrie, la un eveniment organizat de către Clubul Pensionarilor Giurgiuveni, cu ocazia ” Zilei Persoanelor Vârstnice „.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu a transmis un mesaj pentru toţi pensionarii giurgiuveni:

” Este o onoare pentru mine să le fiu alături, an de an, în această zi de sărbătoare! Mă bucur să îi revăd, de fiecare dată, şi mă bucur că am prilejul să le amintesc cât de mult îi respect, îi apreciez şi le mulţumesc pentru tot ceea ce fac pentru noi!
Au muncit întreaga viaţă pentru familie, pentru comunitate, pentru ţara noastră şi este rândul nostru acum să avem grijă de dumnealor! Şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca pensiile să crească, nu să fie tăiate, să aibă spitale moderne, unde să fie trataţi cu profesionalism şi respect, să beneficieze de medicamente gratuite sau compensate, să ducă un trai cât mai liniştit!
Dragii noştri seniori, să vă dea Dumnezeu sănătate, linişte sufletească, bucurie alături de copii şi de nepoţi! Sunt convins că v-aţi bucurat de evenimentul de ieri pe care, cu tot sufletul, l-a organizat domnul Florea Cornea! „– spune Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară