Stanga
Dreapta

Exclusiv: Parcuri moderne în orasul Bragadiru

Bogdan Ionescu, 7 octombrie 2019, Ora 09:24

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47598-1.jpg Exclusiv

La ultima ședință a Consiliului Local, primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoeru, a propus schimbarea categoriei de folosință pentru trei terenuri aflate în domeniul public al urbei.

Sunt terenuri care au fost donate orașului Bragadiru cu o altă categorie de folosință însă, prin schimbarea acesteia în subcategoria de folosință parcuri, vor putea începe, zilele următoare, lucrările de investiții pentru modernizarea/reabilitarea acestora.

”Vreau să știți că doar prin aprobarea schimbării categoriei de folosință vom putea investi în acele terenuri, transformându-le în parcuri și locuri de joacă, altfel fiind imposibilă cheltuirea banilor publici pe terenuri cu altă destinație. Pentru că îmi doresc ca toți copiii săa se bucure de cât mai multe parcuri și locuri de joacă aflate în apropierea locuințelor lor, în care să se afle în siguranță, toate aceste spații vor fi împrejmuite și vor avea și elemente de joacă noi”, declară primarul Cimpoeru.

De asemenea, în cartierul Independenței, va fi amenajat, în această toamnă, un parc cu un loc de joacă, în imediata vecinătate a creșei pe care o vom construi începând cu anul 2020, pe terenul de 3.000 mp, achiziționat în luna septembrie 2019.

”Și acestea au constituit o prioritate în programul meu. Vă mulțumesc pentru susținerea dvs de-a lungul timpului. Chiar dacă poate, uneori, nu am reușit să vă mulțumesc pe toți, eu știu că am făcut și fac totul, în măsura posibilităților, pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în orașul nostru – orașul cu cea mai spectaculoasă transformare urbană din Ilfov, iar prin implementarea programului integrat de dezvoltare urbană, acest lucru va fi realizabil în curând. Gândurile mele se îndreaptă acum spre următorul proiect: găsirea unui teren în vederea construirii unei școli și/sau a unui liceu, în cartierul Independenței!”, a precizat Vasile Cimpoeru

 

EDITORIAL

COMUNICAT  Partida Romilor Pro – Europa

COMUNICAT Partida Romilor Pro – Europa

În data de 29.11.2019, la Hotel IBIS (București), s-a desfășurat Reuniunea liderilor formali/informali ai comunităților de romi din România. Aduc la cunoștință faptul că la această Reuniune au fost prezenți cei interesați să participe, indiferent dacă aceste persoane erau reprezentanți ai organizațiilor, pastori penticostali s ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:33