Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul comunei Adunatii Copaceni, Dan Rusu si senatorul Cristian Marciu au inaugurat grădinița cu program prelungit

Gheorghe George, 9 septembrie 2019, Ora 16:28

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47547-1.jpg Exclusiv

Primarul comunei Adunatii  Copaceni, Dan Rusu impreună cu domnul senator, Cristian Marciu au inaugurat  grădinița cu program prelungit din Adunații Copăceni.
Cei doi  au  participat si  la festivitățile de deschidere a noului an școlar la școlile din Adunații Copăceni și Dărăști Vlașca.
“Mult succes tuturor celor implicați în actul de învățământ, elevi, învățători, profesori și nu în ultimul rând părinților, a căror implicare în bunul mers al procesului educațional este binevenită!” a fost mesajul primarului  comunei Adunatii Copaceni Dan Rusu .

 

EDITORIAL

COMUNICAT  Partida Romilor Pro – Europa

COMUNICAT Partida Romilor Pro – Europa

În data de 29.11.2019, la Hotel IBIS (București), s-a desfășurat Reuniunea liderilor formali/informali ai comunităților de romi din România. Aduc la cunoștință faptul că la această Reuniune au fost prezenți cei interesați să participe, indiferent dacă aceste persoane erau reprezentanți ai organizațiilor, pastori penticostali s ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:50