Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul comunei Adunatii Copaceni, Dan Rusu si senatorul Cristian Marciu au inaugurat grădinița cu program prelungit

Gheorghe George, 9 septembrie 2019, Ora 16:28

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47547-1.jpg Exclusiv

Primarul comunei Adunatii  Copaceni, Dan Rusu impreună cu domnul senator, Cristian Marciu au inaugurat  grădinița cu program prelungit din Adunații Copăceni.
Cei doi  au  participat si  la festivitățile de deschidere a noului an școlar la școlile din Adunații Copăceni și Dărăști Vlașca.
“Mult succes tuturor celor implicați în actul de învățământ, elevi, învățători, profesori și nu în ultimul rând părinților, a căror implicare în bunul mers al procesului educațional este binevenită!” a fost mesajul primarului  comunei Adunatii Copaceni Dan Rusu .

 

EDITORIAL

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

Despre Cazul Caracal nu stiu dacă mai este ceva de spus. Am vrut, dar nu am mai avut loc. Deontologi de toate culorile și neamurile, foști, actuali, viitori milițieni, procurori, vidanjeori, încărcători-descărcători, lăzăruși, ba chiar și avocați, au sărit să-și dea măsură creierelor încinse. Așa că nu mă voi referi la cum le- ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:32