Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul sectorului 4 ,Daniel Balută intensifică activitățile de dezinfecție

Valentina Popescu, 8 aprilie 2020, Ora 09:30

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47990-1.jpeg Exclusiv

Autoritatea locală a Sectorului 4 suplimentează numărul de echipe speciale pentru spălarea și dezinfectarea spațiilor publice, în cadrul celei mai ample campanii de dezinfecție ce a avut loc până acum în Capitală.

Astfel, timp de 60 de zile, peste 100 de autospeciale vor acționa non stop în teren, pentru a spăla și dezinfecta aproximativ 250 de hectare de domeniu public.

Bulevardele, trotuarele, aleile dintre blocuri, scările de bloc, spațiile de joacă și locurile de relaxare, toate vor fi spălate și igienizate, ca măsură de prevenire și combatere a răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus, COVID-19.

Unitatea specială de dezinfecție, ce va acționa în Sectorul 4, va fi formată din 350 de oameni ce vor fi echipați corespunzător – mască, mănuși, combinezon și botoșei și va interveni în permanență, după un program bine stabilit, cu substanțe prietenoase cu mediul, precum hipoclorit de sodiu, peroxid de hidrogen apă și spumă activă ecologică, și care nu afectează sănătatea oamenilor.

“Facem absolut tot ceea ce este omenește posibilul ca niciun colt din Sectorul 4 să nu rămână nedezinfectat sau să fie murdar. Ca atare, mai mult de 350 de oameni intră în urmatoarea etapă de salubrizare a Sectorului 4, începand de astăzi. Este vorba despre curatarea tuturor strazilor”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Totodată, în Sectorul 4, va începe montarea dispozitivelor cu  substante dezinfectante la intrarea în blocurile de locuințe, o măsură obligatorie, de altfel, ce a revenit în sarcina autorităților locale, conform Ordonanței Militare Nr. 4.

Vor fi montati recipienți de 5 litri cu  dezinfectant la intrările tuturor blocurilor de pe raza Sectorului 4. De asemenea, alți recipienți de 1 litru vor fi distribuiți la nivelul fiecărui condominium, iar fiecare familie va primi recipienți de 50 de ml cu dezinfectant.

“Vom distribui asociatiilor de proprietari substante dezinfectante, substante care prin Ordonanta Militara nr. 4 reprezinta o obligativitate pentru autoritatile publice locale”,a afirmat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:48
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă