Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul comunei Adunatii Copaceni ,Dan Rusu apel către cetățeni

Marian Vasile, 27 martie 2020, Ora 19:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47978-1.jpg BREAKING NEWS

“Dragi mei vă dau o veste tristă, din care trebuie să invățăm o lectie!
Avem um caz confirmat de coronavirus în satul Dărăști Vlașca, un cetățean care avea deja alte probleme medicale. În timp ce i se administra medicația specifică pentru problema sa a fost infestat de un alt pacient, care urma același tratament.
A fost apoi în permanență în mijlocul familiei, de unde noi deducem că, urmând rutina zilnică, este posibil să fi transmis virusul și altor persoane.
Pe această cale vă rugăm să respectați recomandările autorităților privind libera circulație și încercați să nu părăsiți domiciliul.
O SINGURĂ PERSOANĂ POATE SĂ INFESTEZE PÂNĂ LA 60 DE ALTE PERSOANE ÎNTR-O SINGURĂ ZI !!!!
Totul depinde de noi ca să scăpăm cu viață din această grea încercare, UNIȚI ȘI SOLIDARI, pentru a nu periclita viitorul copiilor și nepoților noștri.
Străzile comunei sunt verificate permanent de organele abilitate , incercăm să limităm dezastrul care se prefigurează “.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:10
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă