Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul comunei Adunatii Copaceni ,Dan Rusu apel către cetățeni

Marian Vasile, 27 martie 2020, Ora 19:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47978-1.jpg BREAKING NEWS

“Dragi mei vă dau o veste tristă, din care trebuie să invățăm o lectie!
Avem um caz confirmat de coronavirus în satul Dărăști Vlașca, un cetățean care avea deja alte probleme medicale. În timp ce i se administra medicația specifică pentru problema sa a fost infestat de un alt pacient, care urma același tratament.
A fost apoi în permanență în mijlocul familiei, de unde noi deducem că, urmând rutina zilnică, este posibil să fi transmis virusul și altor persoane.
Pe această cale vă rugăm să respectați recomandările autorităților privind libera circulație și încercați să nu părăsiți domiciliul.
O SINGURĂ PERSOANĂ POATE SĂ INFESTEZE PÂNĂ LA 60 DE ALTE PERSOANE ÎNTR-O SINGURĂ ZI !!!!
Totul depinde de noi ca să scăpăm cu viață din această grea încercare, UNIȚI ȘI SOLIDARI, pentru a nu periclita viitorul copiilor și nepoților noștri.
Străzile comunei sunt verificate permanent de organele abilitate , incercăm să limităm dezastrul care se prefigurează “.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară