Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 4, Daniel Băluță face dezinfecție ca-n China în Sectorul 4

Claudiu Constantin, 27 martie 2020, Ora 18:11

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47974-1.jpg BREAKING NEWS

Primăria Sectorului 4 a început o amplă campanie de dezinfecție în scările de bloc, după ce săptămâna trecută, a spălat cu dezinfectant străzile și trotuarele. Primarul Daniel a anunțat,că sectorul pe care îl conduce are la lucru 80 de echipe speciale, dotate cu atomizoare și alte echipamente specifice, care vor dezinfecta scările și aleile de bloc, locurile de joacă și spațiile verzi din apropierea locuințelor.

Conform edilului, acestora li se adaugă 60 de autospeciale și alte 40 echipaje dotate cu echipamente ce pulverizează, în aer, substanțe dezinfectante, care acționează, în special, în zona locurilor de recreere. „Alte 200 de persoane vor putea interveni, dacă situația o va impune. Pentru acțiunile de dezinfecție se vor folosi soluții pe bază de peroxid de hidrogen, non-toxice și prietenoase cu mediul înconjurător”, a mai afirmat primarul.

Trotuarele și intrările de bloc au fost practic împâzite de zeci de oameni în combinezoane care ușor, ușor, au intrat în fiecare scară de bloc din cartierul Berceni.

„Pe raza sectorului, intervine deja o unitatea specială, formată dintr-un număr de aproximativ 350 de oameni dotați cu echipament de protecție (mască, combinezoane, mănuși, botoșei) și un număr de 60 de autoutilitare echipate corespunzător, pentru spălarea și dezinfectarea arterelor de circulație. În prima săptămână, aceste echipe, care lucrează non-stop, în ture, au aplicat zilnic tratamente specifice de igienizare, atât pe marile bulevarde cât și pe străzile dintre blocuri”, se arară într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară