Stanga
Dreapta

Exclusiv: Doamnele si domnisoarele din Sectorul 5, “luate cu asalt “ cu flori de un comando umanist condus de Critian Popescu Piedone

Marian Vasile, 1 martie 2020, Ora 14:42

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47918-1.jpeg Exclusiv

. Doamnele și domnișoarele din Sectorul 5 al Capitalei au fost “luate cu asalt” cu flori și gânduri bune, cu ocazia zilei de 1 Martie, la inițiativa lui Cristian Popescu „Piedone”, cel de care se leagă toate speranțele locuitorilor din cel mai nedreptățit sector al capitalei.

Prezent printre oameni, în piețe, pe străzi și în parcuri, Piedone a oferit flori, a adus zâmbete pe fețele bucureștenilor și s-a angajat sa îndepărteze de la rădăcină incompetența și nepăsarea din administrația publică a sectorului 5.

Pentru Mărțișor, Piedone a ales lalelele, opțiuni ideale pentru a transmite aprecierea pentru eleganță, grația și diplomația unei persoane. În funcție de culoare, simbolizează lucruri diferite: roșu înseamnă romantism, galben semnifică prietenie, optimism și afecțiune, lalelele albe transmit apreciere, iar lalelele pestrițe, în mai multe culori, simbolizează frumusețea. 

Piedone, promite  locuitorilor  Sectorului 5 ca”in trei luni incepem treaba!Cinciul(sectorul 5)nu va mai fi niciodata a cincea roata la caruta Bucurestiului.Va fi prima”

Gestul fostului primar al Sectorului 4 a fost foarte bine primit atât de doamne și domnișoare, cât și de domni, care au vrut să aibă o amintire neprețuită, mulți fotografiindu-se cu fostul edil. În imagini se poate vedea entuziasmul locuitorilor Sectorului 5, care au profitat și de vremea frumoasă de afară, pentru a sta de vorbă cu Cristian Popescu Piedone.

Refuzând să vorbească despre apropiata campanie electorală, Cristian Popescu Piedone a declarat doar că “în trei luni începem treaba! Cinciul (sectorul 5) nu va mai fi niciodată a cincea roată la căruța Bucureștiului. Va fi prima.”

În prezent, mărțișorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva își pune o dorință în timp ce atârnă mărțișorul de pom, aceasta se va împlini numaidecât. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară