Stanga
Dreapta

Exclusiv: Partidei Romilor Pro-Europa Cluj Organizatia de Tineret Ce își propun politicienii romi

Marian Vasile, 23 februarie 2020, Ora 17:54

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47890-1.jpg Exclusiv

Alegeri la tineretul Partidei Romilor Pro Europa Cluj.  Adunarea Generală a membrilor Organizației de Tineret Partida Romilor Pro Europa sucursala județeana Cluj a avut loc sâmbătă în cadrul Instituției Prefectului Județului Cluj.

”La acest eveniment a participat conducerea Organizației de Tineret de la nivel central, cât și prim vicepreședintele Partidei Romilor Pro Europa. În cadrul adunării s-a ales o conducere la nivelul județului Cluj a organizației de tineret condusă de Dragoș Roșianu”, au anunțat tinerii romi.

Tinerii politicieni romi se pregătesc de alegerile locale, acesta fiind primul test al noii conduceri de la Cluj.

Tineri bine pregătiți pentru comunitățile de romi

În urma adunării generale a organizației de tineret, Partida Romilor Cluj îți dorește să aducă în față tineri bine pregătiți pentru a veni în sprijinul comunităților de romi.

”Ca președinte al organizației de tineret, îmi propun să susțin și să sprijin tot ceea ce înseamnă tineretul rom din comunitățile rome ale județului Cluj. În perioada următoare scopul nostru este de a desfășura o campanie educațională numită Campania educațională SOS Copiii Romi care va avea ca obiectiv principal, informarea în rândul elevilor romi, pentru a-i încuraja să se înscrie pe locurile rezervate lor în liceu și facultăți. De asemenea, ne preocupăm de pregătirea potențialilor candidați pentru funcțiile din consiliile locale , Consiliul Județean Cluj, primari”, a declarat Dragoș Roșianu.

Urmează ca în perioada următoare Partida Romilor Cluj să decidă care va fi partenerul politic în județul  Cluj care vine în sprijinul comunităților de romi cu proiecte și idei de integrare și susținere a populației rome, având în vedere că singura și cea mai puternică organizație politică a comunității rome din România la acesta oră este Partida Romilor Pro Europa.

La acest eveniment au fost prezenți un număr mare de reprezentanți ai comunităților de romi din cele 30 de filiale nou constituite.

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:01