Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Angajații KRUK România din Târgoviște, “disperati ca mor tot mai multi datornici” au organizat un centru mobil de donare de sange

Gheorghe George, 14 februarie 2020, Ora 09:30

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47870-1.jpg Exclusiv

Pe 12 februarie, la sediul din Târgovişte al KRUK România, a fost organizat un centru mobil de donare de sânge la sediul Contact Center-ului din oraș, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște şi al Societății Naționale de Cruce Roșie Dâmbovița.

Aproximativ 60 de angajați ai companiei au participat voluntar la această recoltare în urma căreia s-au colectat 27 litri sânge.

Iar ajutorul nu se oprește aici. Prin intermediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița Centrul de Transfuzie Sanguină Târgoviște a fost sprijinit cu montarea unui Generator electric trifazat – în valoare totală de 13.090 lei. KRUK România a sponsorizat Montarea și PIF Generator electric trifazat necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște, echipament care asigură funcționarea neîntreruptă a aparaturii,  deoarece întreruperea curentului electric poate afecta buna desfășurare a activității Centrului.  Colaborarea dintre Crucea Roșie și KRUK România a dus la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu acest tip de generator.

 “KRUK este o prezență activă în Târgovişte, fiind unul dintre angajatorii importanți din județul Dâmboviţa, astfel, implicarea noastră în viața comunității este foarte importantă. Ne preocupă asigurarea celor mai bune condiții de muncă şi de dezvoltare profesională şi personală a angajaților noștri, şi, în același timp, binele întregii comunități. De fiecare dată când vom putea oferi ajutorul nostru, o vom face” a spus Tomasz Ignaczak, Directorul General al KRUK România.

KRUK Târgoviște este membră a Grupului KRUK, companie specializată în managementul creanțelor, prezentă pe piața din România încă din anul 2007.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:32