Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Urările politicienilor români în pragul noului an

Gheorghe George, 2 ianuarie 2020, Ora 16:48

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47788-1.jpeg Exclusiv

În pragul noului an, politicienii se întrec în mesajele transmise românilor. Unii vorbesc despre viziunea lor pentru România lui 2020, alții punctează provocările anului care a ajuns la final.

Președintele Klaus Iohannis vorbește despre construirea unei țări mai bune în 2020, dar nu uită nici de cei care au protestat și nici de cei din diaspora, pe care speră să îi vadă întorși în tară.

Prim-ministrul Ludovic Orban își dorește o perioadă de normalitate și de democrație reală și să învățăm din greșelile trecutului. „Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut pentru a împlini cu adevărat visul de libertate, democrație și prosperitate care i-a mobilizat pe români cu 30 de ani în urmă împotriva totalitarismului”.

Pe de altă parte, președintele Camerei Deputaților vorbește despre 2019 ca de un an plin de provocări și „puternice atacuri la adresa social-democrației”. Marcel Ciolacu spune că „2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:45
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară