Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu :

Laurentiu Ion, 24 iulie 2019, Ora 11:13

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47314-1.jpg Exclusiv

O nouă piață modernizată

O zonă ce în urmă cu trei ani arăta deplorabil, trist și era din ce în ce mai puțin accesată de către locuitorii Sectorului 6, astăzi a devenit extrem de accesată: Piața Gorjului.
Au fost modernizate aleile de acces, fațadele magazinelor, iar spațiul din fața pieței s-a transformat dintr-o zonă ocupată de chioșcuri insalubre într-o parcare modernă, accesată de cei care vin la cumpărături.
Șahiștii pasionați din zonă au primit, de asemenea, atenția cuvenită și acum organizează turnee ale jocului minții, în fieare zi, în foișorul special amenajat pentru ei.
Toate spațiile verzi au fost reamenajate și vor fi constant întreținute cu gazon și flori din serele administrației locale.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară