Stanga
Dreapta

Exclusiv: Dăncilă: Ne bucurăm să fim reprezentați în cadrul Alianței de un român cu vastă experiență politică

Laurentiu Ion, 18 iulie 2019, Ora 08:13

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47262-1.png Exclusiv

Premierul Viorica Dăncilă l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoană pentru numirea în funcția de secretar general adjunct al NATO, precizând că se bucură că România este reprezentată în cadrul Alianței de un român cu vastă experiență politică și diplomatică.

"Felicitări domnului Mircea Geoană pentru numirea în funcția de Secretar General Adjunct al NATO! Ne bucurăm să fim reprezentați în cadrul Alianței de un român cu vastă experiență politică și diplomatică, promotor al legăturii transatlantice și al integrării euro-atlantice a României. Mult succes, Mircea Geoana!", a scris, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat miercuri numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice.

Mircea Geoană o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din Statele Unite, al cărei mandat începuse în octombrie 2016.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară