Stanga
Dreapta

Exclusiv: Secretul căsătoriei dintre Radu Mazare şi Roxana Mihalache

Laurentiu Ion, 14 iulie 2019, Ora 08:04

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47237-1.jpg Exclusiv

La nici două ore de la momentul la care au spus „Da”, Mihalache a plecat de la Rahova. Roxana, sora ei, mama lui Mazăre, fraţii fostului edil, fiul acestuia şi avocata Lizeta Haralambie au mers la un restaurant de lux, unde au mâncat şi băut timp de câteva ore.

Roxana şi Radu Mazăre nu puteau folosi imediat după eveniment camera intimă deoarece actele trebuie legalizate. Astfel, cei doi vor fi nevoiţi să folosească mai târziu cele 48 de ore de intimitate de care beneficiază legal, după cum a explicat Haralambie.

„Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie, apoi să facă o cerere în calitate de soţie, pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează… După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore“, a explicat avocata.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară