Stanga
Dreapta

Totul Verde – un model de succes

Marian Vasile, 18 octombrie 2020, Ora 16:34

  • print
  • |
totul-verde-un-model-de-succes-48290-1.jpg

 

Performanțele  vizibile obținute la nivel de administrație în sectorul 4 o reprezintă modul în care s-au mișcat angajații companiei Totul Verde. De altfel, firma care se ocupă de întreținerea și amenajarea spațiilor verzi din sectorul 4 a fost desemnată, în 2019, la nivel de țară, cea mai bună societate din domeniul amenajărilor peisagistice. Performanțele acestei societăți comerciale reies și din datele oficiale ale Ministerului Finanțelor Publice (indicatorii situaților financiare anuale), conform cărora Totul Verde. a cunoscut o creștere vertiginoasă anul trecut când a reușit să aducă în vistieria companiei un profit de peste 5 milioane de lei. Evident, profitul realizat de Totul Verde, care funcționează pe legea 31 a societăților comericale, nu l-a încasat nimeni, ci s-a reinvestit în modernizarea spațiilor publice din sectorul 4.

Angajatii de la Totul Verde  și-au găsit un colectiv, un loc de muncă sigur și un venit lunar din care pot trăi decent

 Oamenii simpli, modești, veniți din localități din jurul Bucureștiului au reușit să își găsească un loc de muncă la Totul Verde., fie că era vorba de instalator, electrician, măturător, muncitor la deszăpezire sau la amenajarea de spații verzi. Mulți dintre ei, aflați la limita subzistenței, au venit în Capitală în familie ( soț, soție, fiu, fiică) pentru că în zona din care proveneau nimeni nu îi angaja. Aici și-au găsit un colectiv, un loc de muncă sigur și un venit lunar din care pot trăi decent.  Mai mult, în toată perioada de pandemie, când foarte mulți oameni au rămas fără loc de muncă, Totul Verde. nu a renunțat la niciun angajat.

 

Cu cât nivelul investițiilor Totul Verde. a crescut, cu atât s-a mărit și numărul angajaților. Așa se face că de la 700 de salariați, câți avea firma în 2016, s-a ajuns la peste 1.500, în anul 2020. Dacă în 2016 un muncitor primea lunar în jur de 1.000 de lei, acum el poate câștiga peste 2.200 de lei, la care se adaugă sporuri și bonuri de masă.

Odată ce grijile financiare ale angajaților s-au diminuat și productivitatea muncii acestora a crescut. Așa se face că schimbările în Sectorul 4 se văd cu ochiul liber, de la bulevardele largi, cu spațiile verzi îngrijite aproape obsesiv, mobilier urban modern, locuri de joacă și de relaxare la tot pasul până la fântâni arteziene multicolore care seara devin o încântare pentru trecători.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:04
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă