Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: PRIMARUL SECTORULUI 5, ÎNTÂLNIRE OFICIALĂ CU PRIMARUL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU

Bogdan Ionescu, 5 martie 2021, Ora 17:47

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-intalnire-oficiala-cu-primarul-municipiului-chi-inau-48484-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul PPU-SL al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a avut astăzi, 5 martie 2021, o întâlnire oficială cu o delegație a Primăriei Municipiului Chișinău, condusă de domnul primar, Ion Ceban. Cei doi edili au discutat despre problemele cu care se confruntă la nivelul instituțiilor pe care le conduc și despre soluțiile pe care le-au identificat.

„Mă bucur că suntem astăzi împreună cu dumneavoastră, frații noștri de peste Prut și mă bucur că vorbim și simțim la fel. Știu că în mare parte ne confruntăm cu aceleași probleme, atât la Primăria Sectorului 5, cât și la Primăria Municipiului Chișinău. Important este să acționăm în interesul cetățenilor și să încercăm pe cât posibil să le facem viața mai ușoară. În toate primăriile din România și din Republica Moldova ar trebui să se facă doar politica cetățeanului, nu cea de partid.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

De cealaltă parte, Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban susține afirmațiile edilului Sectorului 5 și spune că politica nu ar trebui să existe în nicio primărie. Mai mult, acesta a vorbit și despre necesitatea reformei în cadrul acestor instituții. Ion Ceban a afirmat că angajații care nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu ar trebui să plece, pentru a lăsa loc unor persoane profesioniste care pot ajuta la dezvoltarea Municipiul Chișinău.

La finalul întâlnirii, Primarul Municipiului Chișinău i-a oferit Primarului Sectorului 5 o cutie cu celebrele bomboane moldovenești, Bucuria, iar Cristian Popescu Piedone i-a oferit domnului Ion Ceban unul dintre tricourile de „luptă” din campanie și o plachetă.

Cei doi edili au promis că vor mai avea astfel de întâlniri și că se vor ajuta reciproc pentru modernizarea și dezvoltarea Sectorului 5, respectiv a Municipiului Chișinău. Mai mult, Cristian Popescu Piedone a spus că va pune la dispoziția Primarului Municipiului Chișinău toată experiența sa de peste 27 de ani în administrație publică, dacă oficialul din Republica Moldova va avea nevoie.

De asemenea, atât Primarul Sectorului 5, cât și Primarul Municipiului Chișinău și-au arătat interesul de a înfrăți cele două entități administrative, lucru pe care și-l doresc realizat cât de curând, având în vedere strânsa legătură dintre România și Republica Moldova.

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:02
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă