Stanga
Dreapta

Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluță, îi laudă pe miniștrii Apărării și Economiei

Laurentiu Ion, 18 octombrie 2020, Ora 16:55

  • print
  • |
primarul-psd-al-sectorului-4-daniel-baluta-ii-lauda-pe-mini-trii-apararii-i-economiei-48296-1.jpg

 

Primarul Sectorului 4, vicepreședintele PSD Daniel Băluță, îi laudă pe miniștrii Apărării și Economiei, într-o postare pe Facebook, pentru rezultatele în vizita pe care au făcut-o în SUA, precizând că îi felicită și le mulțumește pentru munca lor.

Postarea lui Daniel Băluță:

„Eficiența politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunitățile așteaptă de la cei aleși soluții, proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Pe scurt, cu toții trebuie să arate că se poate!

Asta au făcut ieri, în SUA, miniștrii români Nicolae Ciucă (Apărare) și Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă și întărirea securității României, îi felicit și le mulțumesc!
Acesta este drumul pe care România trebuie să continue să meargă. Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii ne poate oferi stabilitatea și predictibilitatea de care societatea are nevoie.

Așa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în fața acestei imense oportunități de dezvoltare economică și vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureștiului.

Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiții, salarii bine plătite, adică o viață mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc și trăiesc în sectorul 4.”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară