Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul Piedone începe demolarea garajelor construite ilegal

Laurentiu Ion, 22 februarie 2021, Ora 17:45

  • print
  • |
primarul-piedone-incepe-demolarea-garajelor-construite-ilegal-48469-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcţii să se deplaseze în teren în vederea verificării respectării prevederilor legale a construcţiilor de tip garaj .

Potrivit administraţiei locale, în urma controalelor s-au identificat mai multe garaje, copertine şi alte amenajări cu destinaţia de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti, în sectorul 5. ”Acestea vor fi desfiinţate pe cale administrativă, în acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca pe acelaşi amplasament să fie amenajate noi locuri de parcare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 5.

Serviciul Disciplină în Construcţii va continua efectuarea de verificări în vederea identificării tuturor construcţiilor tip garaj edificate fără autorizaţii de construire pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza sectorului 5.

Încă din luna noiembrie primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a cerut o situație actualizată privind construcțiile de pe domeniul public amplasate fără autorizații. Toate clădirile provizorii construite fără autorizaţie vor fi demolate.

Pe de altă parte, el a semnat zilele trecute o dispoziție prin care Direcţia de Investiţii din cadrul Primărie să-i notifice pe toți constructorii care au contractat lucrări de reabilitare termică la blocurile şi şcolilor de pe raza sectorului. Constructorii vor fi somați să înceapă lucrările de reabilitare termică şi pentru a asigura personalul necesar.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară