Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul Piedone începe demolarea garajelor construite ilegal

Laurentiu Ion, 22 februarie 2021, Ora 17:45

  • print
  • |
primarul-piedone-incepe-demolarea-garajelor-construite-ilegal-48469-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcţii să se deplaseze în teren în vederea verificării respectării prevederilor legale a construcţiilor de tip garaj .

Potrivit administraţiei locale, în urma controalelor s-au identificat mai multe garaje, copertine şi alte amenajări cu destinaţia de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti, în sectorul 5. ”Acestea vor fi desfiinţate pe cale administrativă, în acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca pe acelaşi amplasament să fie amenajate noi locuri de parcare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 5.

Serviciul Disciplină în Construcţii va continua efectuarea de verificări în vederea identificării tuturor construcţiilor tip garaj edificate fără autorizaţii de construire pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza sectorului 5.

Încă din luna noiembrie primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a cerut o situație actualizată privind construcțiile de pe domeniul public amplasate fără autorizații. Toate clădirile provizorii construite fără autorizaţie vor fi demolate.

Pe de altă parte, el a semnat zilele trecute o dispoziție prin care Direcţia de Investiţii din cadrul Primărie să-i notifice pe toți constructorii care au contractat lucrări de reabilitare termică la blocurile şi şcolilor de pe raza sectorului. Constructorii vor fi somați să înceapă lucrările de reabilitare termică şi pentru a asigura personalul necesar.

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:21
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă