Stanga
Dreapta

Primarul orasului Bragadiru Gabriel Lupulescu ,incepe mandatul in fortă·

Claudiu Constantin, 23 iulie 2021, Ora 14:13

  • print
  • |
primarul-orasului-bragadiru-gabriel-lupulescu-incepe-mandatul-in-forta-48841-1.jpg

 

Primarul  orașului Bragadiru Gabriel Lupulescu  a inceput mandatul cu  unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură, vital pentru dezvoltarea orașului .

A fost  semnat , alături de conducerea Consiliului Județean Ilfov, contractul de execuţie lucrări R-06 „Reabilitare si extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată” în Bragadiru și Clinceni.

Acest contract, cu o valoare de 92.731.701,23 lei fără TVA lei, face parte din proiectul derulat de societatea APĂ-CANAL ILFOV S.A, intitulat ,,Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Ilfov, în perioada 2014 – 2020” și are o durată de execuție a lucrărilor de 34 de luni de la data ordinului de începere și 36 de luni perioadă de notificare a defectelor.

Iată ce înseamnă, în cifre, contractul încheiat , pentru locuitorii din Bragadiru:

Extindere rețea distribuție Bragadiru: 34.966 km

Extindere rețea canalizare Bragadiru: 38.194 km

Statii noi de pompare apa uzata Bragadiru: 13

???????????????????? (Bragadiru și Clinceni):

Apă - Extindere rețea distribuție: 71.193 Km

Canalizare - Extindere rețea canalizare: 98.134 km

Noi stații de pompare: 41

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:40
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă