Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul Dan Tudorache : Voi duce lupta pentru aer curat

Gheorghe George, 26 iunie 2020, Ora 19:02

  • print
  • |
primarul-dan-tudorache-voi-duce-lupta-pentru-aer-curat-48136-1.jpg BREAKING NEWS

Stație națională de monitorizare a poluării, instalată în zona de nord a sectorului.

 

"La începutul acestui an obțineam de la Agenția de Protecție a Mediului București (APMB) una din cele patru noi stații naționale de monitorizare a calității aerului, pentru a o instala în zona de nord a Sectorul 1, areal reclamat intens de cetățeni ca având un aer poluat.

Această stație modernă va fi inclusă în rețeaua națională de monitorizare a calității aerului (RNMCA) și va înregistra analiza și raporta toate substanțele nocive din aer, fiind de un real ajutor pentru identificarea și eliminarea surselor generatoare de poluare. Vă reamintesc că la începutul acestui an, am amplasat și doi senzori Airly, în același scop", transmite Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

 

"Vreau să mulțumesc pe această cale APMB și ministerului de resort, pentru deschiderea și colaborarea instituțională de care au dat dovadă în acest caz, chiar dacă nu întotdeauna opiniile sau deciziile noastre au coincis.

Voi duce lupta pentru aer curat, pe toate căile legale, cu asumarea tuturor presiunilor la care sunt supus, pentru a crește calitatea vieții locuitorilor", a scris Dan Tudorache pe Facebook.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:25
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă