Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primăria Sectorului 4 a deschis cel de-al treilea centru de vaccinare împotriva COVID-19

Laurentiu Ion, 25 martie 2021, Ora 12:55

  • print
  • |
primaria-sectorului-4-a-deschis-cel-de-al-treilea-centru-de-vaccinare-impotriva-covid-19-48518-1.jpeg BREAKING NEWS

Din ce în ce mai mulți bucureșteni se pot imuniza împotriva COVID-19 în centrele de vaccinare din Sectorul 4 al Capitalei, după ce Primăria a deschis, la începutul acestei săptămâni, încă un astfel de centru. Al treilea, în ordinea operaționalizării, noul centru se află într-una dintre cele mai accesibile și tranzitate zone din Sectorul 4, Eroii Revoluției, la parterul clădirii City Offices, cu intrare din strada Șura Mare.

Zilnic, 360 de persoane care sunt programate pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ sunt așteptate să se imunizeze aici, în cele 6 cabinete, în care se administrează, exclusiv, vaccinul produs de Pfizer BionTech și care funcționează la capacitate maximă, 7 zile din 7, în intervalul 08:00 – 20:00.

În total, peste 25 de mii de persoane au fost imunizate împotriva COVID-19, până acum, în cele 25 de puncte de vaccinare pe care Primăria Sectorului 4 le-a amenajat treptat, în timp, de la data de 15 februarie a.c., și dotat cu tot ce este necesar.

Dintre acestea, primele 6 puncte de vaccinare, destinate administrării serului produs de AstraZeneca, au fost deschise în centrul amenajat în Complexul Comercial Grand Arena Mall. Ulterior, începând cu data de 23 martie a.c., numărul fluxurilor de vaccinare a fost suplimentat cu alte 4, destinate imunizării cu vaccinul celor de la Pfizer. Același ser este folosit și la centrul de vaccinare amenajat la Palatul Național al Copiilor, unde, începând cu 1 martie a.c., funcționează 9 puncte de vaccinare. Începând cu 13 aprilie a.c., acestora li se vor adauga încă 6 cabinete, astfel încât centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor va deveni cel mai mare centru de administrare a vaccinului Pfizer BionTech din Sectorul 4.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară