Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Piedone va sta chiar și 24 de ore la primărie Continuați să îmi trimiteți sesizarile voastre pe contact@piedone.ro.

Laurentiu Ion, 1 noiembrie 2020, Ora 15:24

  • print
  • |
piedone-va-sta-chiar-i-24-de-ore-la-primarie-continuati-sa-imi-trimiteti-sesizarile-voastre-pe-contact-piedone-ro-48312-1.jpg BREAKING NEWS

Cristian Popescu Piedone

Războiul dintre primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și fostul primar Florea Daniel este departe de a fi încheiat. Nici nu ar avea cum, de vreme ce în jurul fostului primar planează o sumedenie de suspiciuni despicate, de altfel, și de presă în timp. Astfel, în dorința de a demasca toate „nefăcutele” lui Florea, Piedone promite că, odată ce va depune jurământul, are intenția de a sta „chiar și 24 de ore la primărie”, pentru a verifica tot ce a semnat fostul primar.

Mesajul lui Piedone pentru Florea

„Disperarea unora a ajuns la cote maxime! În încearcarea disperată de a mai face câteva mutări pe ultima sută de metri, Daniel Florea a mai fabricat câteva obstacole, pentru a întârzia venirea mea la Primăria Sectorului 5.”, a declarat Piedone.

„Nu e nicio problemă.”, spune Piedone. „Singurii care se bucură că voi mai sta câteva zile acasă sunt nepoțeii mei. Voi petrece acest timp cu ei, pentru că de îndată ce voi depune jurământul, voi sta chiar și 24 de ore la primărie. Vă asigur că voi verifica tot ce a semnat domnul Florea în ultimii 3 ani, nu în ultimele 3 luni. Voi verifica absolut toate documentele, pentru a vedea pe ce s-au cheltuit banii locuitorilor din sector. Va exista transparență totală, voi scoate la iveală toate neregulile pe care le voi găsi. Iar angajații care știu că l-au ajutat pe fostul primar în realizarea acestor nereguli, ar face bine să plece înainte ca eu să ajung în primărie. Strângeți-vă lucrurile și plecați! Vă bateți joc de oameni! Voi veni cu o echipă de profesioniști, care mă va ajuta în acest demers și mă va ajuta să modernizez Sectorul 5!

Bucurați-vă de aceste zile de întârziere, pentru că apoi voi petrece foarte multe ore în slujba cetățeanului și nu voi lăsa niciun document neverificat. Sunt pregătit de muncă și sunt pregătit să scot la lumina acest sector. Angajații primăriei care nu își fac treaba, vor pleca acasă! Primăria este a locuitorilor din sector, nu a dumneavoastră! S-a terminat cu angajații aroganți care se cred baroni în primărie! Angajații cinstiți, care își fac treaba așa cum trebuie, vor continua munca la Primăria Sectorului 5.

 

Continuați să îmi trimiteți sesizarile voastre pe contact@piedone.ro. Tot ce am primit până acum am pus pe hârtie, pentru că este important să știu cu ce probleme vă confruntați și ce avem de rezolvat!

Pentru cei din primărie care se simt cu musca pe caciulă, mai bucurați-vă câteva zile!”, a mai scris primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:50
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă