Stanga
Dreapta

Piedone a vizitat, școlile din Sectorul 5

Valentina Popescu, 8 februarie 2021, Ora 19:39

  • print
  • |
piedone-a-vizitat-colile-din-sectorul-5-48449-1.jpg

Prima zi de școală fizică  l-a impulsionat pe edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să se prezinte personal în mai multe instituții de învățământ din sector, pentru a se asigura că elevii au parte de cele mai bune condiții de învățare. Primarul a verificat inclusiv dacă sunt respectate normale în vigoare, impuse de autoritățile centrale, în contextul pandemiei de Covid-19.

 

„E o bucurie pentru copii să revină la școală, să își revadă colegii.”, a scris Piedone pe contul oficial de Facebook. „Aceeași bucurie am văzut-o și în ochii cadrelor didactice.”, a continuat acesta în mesajul său.

Convins că scoală înseamnă mult mai mult decât educație, primarul Sectorului 5 a mai spus că „aici (n.r. în școli) copiii socializează și se dezvoltă din multe puncte de vedere. Noi, părinții și autoritățile trebuie să ne asigurăm că cei mici învață în condiții optime și în siguranță”.

Primarul Piedone a promis că în zilele următoare va continua vizitele la instituțiile de învățământ din Sectorul 5, pentru a verifica dacă atât cadrelor didactice, cât și copiilor le lipsește ceva, dând asigurări că va face tot posibilul pentru ca tranziția de la școala online, la școala față în față să fie una ușoară, fără lipsuri.

La sfarșitul vizitelor sale de astăzi, primarul a constat că măsurile au fost respectate, menționând că nu există clase supraaglomerate, din punct de vedere al spațiului alocat, școlile din sector fiind în parametri normali de funcționare.

„Nicio clasă din Sectorul 5 nu are probleme cu căldura. Acolo unde s-a putut am suplimentat cu centrale proprii. Investițiile au venit din urmă și astăzi le-am pus în funcțiune. Școlile din Sectorul 5 funcționează la parametri normali.”, a mai spus edilul.

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:15
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă