Stanga
Dreapta

O nouă esplanadă în sectorul 4 realizată de Totul Verde

Claudiu Constantin, 29 octombrie 2020, Ora 12:45

  • print
  • |
o-noua-esplanada-in-sectorul-4-realizata-de-totul-verde-1.jpg

O  nouă amenajare peisagistică remarcabilă a fost finalizată cu succes.

Este vorba de mini esplanada din strada Reşiţa, intersecţie cu strada Grădiştea. Este un loc ce bucură ochiul şi poate asigura liniştea şi odihna cetăţenilor din zonă, mai ales că vremea le este încă aliat, pe o suprafaţă de peste 500 metri pătraţi.

S-au folosit pavaje de mare calitate şi rulouri de gazon, s-au plantat arbuşti. Zona de relaxare este completată cu cu cele 35 de bănci, montate pe blocheţi de granit.

În sectorul 4, astfel de amenajări mai pot fi găsite la Şincai, Sudului, Tineretului, Berceni şi Brâncoveanu, urmând să se identifice noi zone care să se preteze la aşa ceva.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:17
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă