Stanga
Dreapta

Noi demersuri ale A.M.V.V.D

Laurentiu Ion, 22 februarie 2021, Ora 17:48

  • print
  • |
noi-demersuri-ale-a-m-v-v-d-48470-1.jpg

       Pe zi ce trece A.M.V.V.D devine tot mai numeroasă.  În aceeași măsură, și noi ne dorim să facem față provocărilor, să oferim tot ce ne stă în putință, pentru a vă demonstra loialitatea noastră pentru munca pe care o depunem în favoarea dumneavoastră.
      
        Pentru o mai bună îndeplinire a sarcinilor, care devin tot mai numeroase, și ca urmare a volumului de muncă al fiecărui departament în parte, ne-am propus să obținem un sediu mai generos, care să răspundă în proporții mari nevoilor actuale ale asociației. Astfel că, vineri, 19 februarie 2021, ca urmare a solicitării adresate Primăriei Sectorului 5, o delegație formată din președintele asociației, Marius Apostol, prim-vicepreședintele, Dan Cosma și Secretarul General, Florin Tutunaru, a motivat această solicitare în cadrul întâlnirii de astăzi cu reprezentați ai Primăriei: Iulian Constantin Carlogea, Administrator Public, și domnul general (r) Corneliu Dobrițoiu, consilier al domnului primar Cristian Piedone.

      Pe această cale am propus spre analiză și propunerea de a se repartiza cu prioritate locuri de parcare și aprobarea scutirii de la taxa anuală auto de reședință pentru membrii A.M.V.V.D, domiciliați în sectorul 5, urmând a se introduce pe ordinea de zi a Consiliului Local al Sectorului 5.

       Ne declarăm mulțumiți de dialogul deschis și de începutul acestei colaborări, convinși fiind că vom obține, prin susținerea acestora, rezultatele dorite.

     Împreună suntem mai puternici!
     Împreună vom reuși!

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:07
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă