Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Nicuşor Dan începe al patrulea tratament antiţânţari, în toate sectoarele din București

Gabriela M Bogdan, 13 iulie 2021, Ora 11:41

  • print
  • |
nicusor-dan-incepe-al-patrulea-tratament-antitantari-in-toate-sectoarele-din-bucure-ti-48720-1.jpg BREAKING NEWS

 Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat pe pagina sa de Facebook că în noaptea de luni spre marți va începe cel de-al patrulea tratament împotriva țânțarilor în București, din acest sezon.

Potrivit edilului, acţiunea să va desfăşura de la ora 22.00 până la 5 dimineaţa și vor participa 20 de utilaje.

 „În această seară începe al patrulea tratament antițânțari din acest sezon. Echipele vor interveni în toate sectoarele Bucureștiului, de la ora 10 seara și până la 5 dimineața, cu circa 20 de utilaje zilnic. În paralel, continuă acțiunile de combatere a căpușelor în toate parcurile și pe spațiile verzi din Capitală, în timpul zilei, dar și acțiunile de deratizare – în subsolurile blocurilor și ale instituțiilor publice, în rețelele de termoficare”, a anunțat Nicușor Dan.

 Primarul general al Capitalei a transmis bucureștenilor că pot să semnaleze locurile în care sunt multe insecte.

 „Există un număr de telefon 0752.041.898 (Compania Municipală Eco Igienizare), unde bucureștenii pot semnala locurile în care e nevoie de intervenție”, a precizat primarul Nicușor Dan.

 Dezinsecția și deratizarea în București au început pe 8 iunie.

Nicușor Dan a explicat atunci că aceste tratamente se fac în fiecare seară și durează 7 zile, iar parcurile vor fi tratate joia și vinerea.

Costul total pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru anul 2021 va fi de 16,7 milioane de lei, la jumătate faţă de suma propusă de Compania Eco-Igienizare, prestatorul acestor servicii.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară