Stanga
Dreapta

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Independenței Ucrainei: „Poporul ucrainean își apără țara cu curaj”

Gabriela M Bogdan, 24 august 2022, Ora 12:53

  • print
  • |
klaus-iohannis-mesaj-de-ziua-independentei-ucrainei-poporul-ucrainean-i-i-apara-tara-cu-curaj-51001-1.jpg

Președintele Klaus Iohannis a exprimat din nou sprijinul României pentru Ucraina, într-un mesaj transmis de Ziua Independenței acestei țări.

„De Ziua Independenței Ucrainei, reiterez sprijinul puternic și solidaritatea României cu Ucraina și cu bravul popor ucrainean care își apără cu curaj țara”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

 „Această agresiune rusă nejustificată, neprovocată și ilegală trebuie să înceteze! România e alături de Ucraina”, a adăugat el.

Ucraina sărbătorește azi 31 de ani de la declararea independenței față de Uniunea Sovietică. Tot astăzi se împlinesc 6 luni de când președintele rus Vladimir Putin a declanșat invazia în Ucraina.

Pentru Ziua Independenței, în marile orașe ucrainene au fost luate măsuri excepționale de securitate. În Kiev sunt interzise manifestările publice, iar în Harkov a fost declarată stare de asediu. Statele Unite au avertizat că rușii ar putea ataca masiv astăzi clădirile guvernamentale și infrastructura civilă și le-au cerut cetățenilor americani să părăsească Ucraina.


 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară