Stanga
Dreapta

Inmatricularea autovehiculelor și Permisele de conducere se pot face și la Bragadiru

Valentina Popescu, 26 octombrie 2022, Ora 15:20

  • print
  • |
inmatricularea-autovehiculelor-i-permisele-de-conducere-se-pot-face-i-la-bragadiru-51216-1.jpg

 

 

Ilfovenii care vor să-și înmatriculeze autovehiculele, să-și preschimbe permisele de conducere sau să se programeze la examenul auto beneficiază de aceste servicii la noul sediu secundar al Serviciului județean Ilfov pentru permise de conducere și înmatricularea vehiculelor, deschis în Bragadiru, în incinta Casei de Cultură “Mihai Eminescu”, din Șoseaua Alexandriei, nr. 478.

Activitățile desfășurate la acest sediu secundar de lucru sunt:

 

Preluarea și soluționarea tuturor cererilor din domeniul înmatriculării vehiculelor, cu excepția acordării autorizațiilor de circulație provizorie în alb și a autorizațiilor de circulație pentru probe.

 

Preluarea și soluționarea tuturor cererilor de emitere a permiselor de conducere, înregistrarea dosarelor de examen în aplicația informatică de examinare, programarea și reprogramarea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere, cu excepția preschimbării permiselor de conducere străine cu documente similare românești.

 

 

???????????????????????????????????? de lucru cu publicul este de ???????????????? până ???????????? între orele ????????:???????? – ????????:???????? și ???????????????????????? între orele ????????:????????-????????:????????.

 

Măsura deschiderii sediului secundar din orașul nostru reprezintă un pas important pentru dezvoltarea serviciului public, oferindu-le cetățenilor care solicită derularea de operațiuni specifice posibilitatea de a alege între sediul din București, Șoseaua Pipera nr. 49 și cel din Bragadiru, Șoseaua Alexandriei nr. 478, ceea ce va duce la diminuarea distanțelor parcurse și la reducerea aglomerației.

Transmit pe această cale mulţumirile mele doamnei prefect Simona Neculae, pentru sprijinul acordat în implementarea acestui serviciu în localitatea noastă, care le va permite atât locuitorilor din Bragadiru, cât și celor din localitățile vecine să obțină documentele de care au nevoie fără timp pierdut în trafic și la cozile de la ghișee.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:27
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară