Stanga
Dreapta

Exclusiv: EXCLUSIV Dan Tudorache: Au stat două luni ascunşi sub pat şi acum vin să ne dea lecţii!

Marian Vasile, 14 iunie 2020, Ora 10:58

  • print
  • |
exclusiv-dan-tudorache-au-stat-doua-luni-ascunsi-sub-pat-si-acum-vin-sa-ne-dea-lectii-48113-1.jpg Exclusiv

 

Dan Tudorache a lansat un atac dur la adresa opoziţiei din Consiliul Local Sector 1, pe care îi acuză că au stat ascunşi cât a ţinut pandemia pentru ca după aceea să iasă cu acuze. 

Într-un interviu acordat DC News TV, Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a acuzat opoziţia din Consiliul Local că după ce a stat "sub pat" două luni a ieşit apoi să critice şi să acuze primăria pentru achiziţiile pe care le-a făcut în timpul stării de urgenţă. 

"Ei au încercat să atace. Au stat toţi cei din opoziţia din Consiliul Local ascunşi sub pat sau prin dulap şi după două luni de zile au ieşit şi au început să spună că nu e bine, că e scump, diverse acuzaţii. Ei au stat pitiţi două luni de zile şi acum vin să ne dea lecţii.

Noi am făcut două achiziţii majore în această stare de urgenţă: acele holtere achiziţionate în baza unui protocol semnat cu Ministerul Sănătăţii. Iar a doua achiziţie este un CT (computer tomograf). Chinezii au făcut un soft care identifică Covid-ul într-un minut. L-am luat noi şi, conform unui protocol, este folosit de către Spitalul Matei Balş", a explicat primarul Dan Tudorache.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară