Stanga
Dreapta

Exclusiv: Eveniment UNIC în ROMÂNIA: „Cei mai importanți artiști cântă pe Arena Națională, în fața scaunelor goale, în memoria românilor răpuși de pandemie!”

Gabriela M Bogdan, 3 decembrie 2021, Ora 12:19

  • print
  • |
eveniment-unic-in-romania-cei-mai-importanti-arti-ti-canta-pe-arena-nationala-in-fata-scaunelor-goale-in-memoria-romanilor-rapu-i-de-pandemie-49797-1.jpg Exclusiv

 

 

Cei mai importanți artiști români vor cânta, în această seară, pe Arena Națională într-un eveniment unic în țară, dar și în lume! ”Artiști pentru viață” reunește nume importante din aproape toate genurile muzicale. Concertul va avea loc fără public, iar scaunele goale vor fi ocupate simbolic de ”inima” fiecăruia dintre cei aproape 57.000 de români care și-au pierdut viața în lupta cu virusul. Concertul va fi transmis în această seară, de la ora 18:00 până la ora 21:30 la TVR 1.

 

Grupul psaltic Tronos al Patriarhiei Române, condus de arhidiaconul Mihail Bucă, va urca pe scenă și va interpreta o serie de cântări extrem de apreciate de publicul larg. Părintele Mihail Bucă a declarat, în exclusivitate că evenimentul este unul nobil și reprezintă o aducere aminte a celor care au fost răpuși în pandemie. Arhidiaconul Bucă a precizat că ”Tronos este neutru, nu este pro-vaccinare, fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere”.

”Pentru cei care ne iubesc și ne ascultă: Grupul Psaltic Tronos a fost invitat să cânte la Arena Națională, la evenimentul ”Artiști pentru viață” organizat de TVR. Grupul Tronos merge pe Arena Națională pentru a face o aducere aminte a celor care au plecat dintre noi și pe care i-am jelit. Grupul Tronos nu se implică în această campanie de vaccinare. El merge doar să cânte și pentru a bucura sufletele oamenilor. Grpul psaltic Tronos este neutru, nu este pro vaccinare, iar noi considerăm că fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere.”, a spus arhidiaconul Mihail Bucă.

Printre artiștii confirmați până acum se numără: Alexandra Ungureanu, Ruby, Cleopatra Stratan, Cornel Palade, Mira, Mario Fresh, Marcel Pavel, Jador, Taraf de Caliu, Vali Vijelie, Contrapunct și Grupul Psaltic Tronos. Aceștia vor cânta în semn de respect pentru suferința zecilor de mii de oameni care și-au pierdut viața în lupta cu virusul. Evenimentul își propune să transmită un mesaj de solidaritate în lupta împotriva pandemiei și să contribuie la efortul de informare a publicului larg privind beneficiile vaccinării și sănătatea publică.

ziarulatak.ro Web analytics

07:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară