Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Daniel Băluță: Trei milioane de euro prin POIM 2014-2020 pentru sănătatea copiilor

Bogdan Ionescu, 20 iulie 2020, Ora 08:28

  • print
  • |
daniel-baluta-trei-milioane-de-euro-prin-poim-2014-2020-pentru-sanatatea-copiilor-48161-1.jpg BREAKING NEWS

Pe fondul creșterii alarmante a numărului de cazuri COVID-19 confirmate pozitiv, în timp ce România se află deja pe lista galbenă a 20 de state din Europa, care interzic accesul românilor sau impun restricții la intrarea pe teritoriul lor și guvernanții dau din colț în colț să găsească metode de combatere a răspândirii SARS-CoV-2, fără succes, există primari care tac și fac.

De exemplu, Daniel Băluță, edilul de la Sectorul 4 din București, își face, de pe acum, stocuri de materiale de protecție pentru noul an școlar.

Echipa de la Primăria Sectorului 4 din București a depus, la finalul săptămânii trecute, la Ministerul Fondurilor Europene, un proiect în valoare de 3 milioane de euro, pentru achiziționarea de măști, mănuși de unică folosință și dezinfectant pentru mâini, care vor fi folosite în unitățile de învățământ, odată cu începerea anului școlar, dar și în instituțiile publice locale din Sectorul 4. Fondurile vor fi 100% nerambursabile.

Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, pe pagina  de Facebook. ”Trecem printr-o perioadă destul de dificilă. O perioadă pe care speram să o depășim mult mai repede, însă, odată cu relaxarea restricțiilor, numărul cazurilor de coronavirus a crescut alarmant, iar evoluția acestei pandemii pare greu de anticipat. Situația din primăvară ne-a învățat cu siguranță însă că trebuie să fim prevăzători”, a scris edilul Sectorului 4.

Ionescu Bogdan

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară