Stanga
Dreapta

Exclusiv: Daniel Băluță: Continuăm activitățile de igienizare a spațiilor publice din Sectorul 4

Bogdan Ionescu, 4 august 2020, Ora 08:33

  • print
  • |
daniel-baluta-continuam-activitatile-de-igienizare-a-spatiilor-publice-din-sectorul-4-48187-1.jpg Exclusiv

 

În contextul evoluției accelerate a pandemiei cu noul coronavirus, Primăria Sectorului 4 continuă activitățile de igienizare a tuturor spațiilor publice de pe raza Sectorului 4. În această acțiune sunt implicați în jur de 60 de operatori și 20 de autospeciale aparținând operatorului de salubrizare și ale S.C. TOTUL VERDE. S.A. care gestionează întreținerea spațiilor verzi.

Aceștia vor fi în teren seară de seară, în intervalul 19.00 – 05.00 și vor interveni atât pe bulevarde, cât și pe străzile adiacente, pentru spălarea și igienizarea mobilierului stradal, a trotuarelor, a stațiilor de autobuz și de tramvai, a pasajelor pietonale și a celor rutiere. O atenție deosebită va fi acordată scărilor și balustradelor de intrare în clădiri publice și în blocurile de locuințe, care vor fi de asemenea igienizate în fiecare seară.

Operatorii de la salubrizare vor folosi în activitatea lor doar produse de curățenie omologate, non-toxice pentru oameni, cât și prietenoase cu mediul înconjurător.

„Este important să înțelegem că în această perioadă critică, ține de fiecare dintre noi să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi în siguranță! Purtați mască de protecție în spațiile publice, respectați regulile de distanțare fizică și extrem de important, aveți încredere în sfaturile medicilor”, le trasmite oamenilor, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:43
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă