Stanga
Dreapta

Exclusiv: Daniel Băluță: Continuăm activitățile de igienizare a spațiilor publice din Sectorul 4

Bogdan Ionescu, 4 august 2020, Ora 08:33

  • print
  • |
daniel-baluta-continuam-activitatile-de-igienizare-a-spatiilor-publice-din-sectorul-4-48187-1.jpg Exclusiv

 

În contextul evoluției accelerate a pandemiei cu noul coronavirus, Primăria Sectorului 4 continuă activitățile de igienizare a tuturor spațiilor publice de pe raza Sectorului 4. În această acțiune sunt implicați în jur de 60 de operatori și 20 de autospeciale aparținând operatorului de salubrizare și ale S.C. TOTUL VERDE. S.A. care gestionează întreținerea spațiilor verzi.

Aceștia vor fi în teren seară de seară, în intervalul 19.00 – 05.00 și vor interveni atât pe bulevarde, cât și pe străzile adiacente, pentru spălarea și igienizarea mobilierului stradal, a trotuarelor, a stațiilor de autobuz și de tramvai, a pasajelor pietonale și a celor rutiere. O atenție deosebită va fi acordată scărilor și balustradelor de intrare în clădiri publice și în blocurile de locuințe, care vor fi de asemenea igienizate în fiecare seară.

Operatorii de la salubrizare vor folosi în activitatea lor doar produse de curățenie omologate, non-toxice pentru oameni, cât și prietenoase cu mediul înconjurător.

„Este important să înțelegem că în această perioadă critică, ține de fiecare dintre noi să facem tot ce ne stă în putință pentru a fi în siguranță! Purtați mască de protecție în spațiile publice, respectați regulile de distanțare fizică și extrem de important, aveți încredere în sfaturile medicilor”, le trasmite oamenilor, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:23
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară