Stanga
Dreapta

Asul de Trefla Partida Romilor Pro- Europa Iaşi

Gheorghe George, 20 iulie 2020, Ora 09:45

  • print
  • |
asul-de-trefla-partida-romilor-pro-europa-iasi-48165-1.jpg

Fiecare acțiune a Asociației Partida Romilor Pro Europa Iași se finalizează de regulă cu niște indicatori de rezultat. Recent s-a încheiat campania educațională” S.O.S- Copiii romi!” și indicatorii sunt foarte buni. Cifrele, de regulă, sunt relevante, 128 de elevi romi cu identitate romă asumată, absolvenți de gimnaziu vor merge la liceu și școli profesionale în anul școlar 2020-2021.

Dintre aceștia 54 au accesat locurile special alocate în licee foarte bune din județul Iași, 49 de elevi au ales să învețe o meserie în cadrul școlilor profesionale sau învățământ dual, iar 25 au accesat locurile din liceele vocaționale. Un bilanț frumos, în condițiile unei perioade critice pentru toată populația României. Rezultatele elevilor au fost foarte bune, aşa cum se poate vedea și pe site-ul ISJ Iași, medii de admitere începând de la 9,60. Anul acesta 2 elevi romi au obținut media 10 la Evaluarea Națională, sunt printre” zeciști „nu sunt o excepție este o normalitate, inteligența nu ține de etnie, este o aptitudine care are o bază nativă și se dezvoltă sub influența și acțiunea factorilor de socializare.

Felicitări elevilor, cadrelor didactice și părinților! Organizația va fi întotdeauna alături de acești tineri, care, sperăm să contribuie la diminuarea prejudecăților societății românești cu privire la romi!

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:05
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă