Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Accident grav pe Valea Oltului. Microbuz răsturnat, 19 victime. PLAN ROȘU

Claudiu Constantin, 11 august 2019, Ora 15:38

  • print
  • |
accident-grav-pe-valea-oltului-microbuz-rasturnat-19-victime-plan-ro-u-47424-1.jpg BREAKING NEWS

Accident grav pe Valea Oltului, pe DN7, un microbuz s-a răsturnat după ciocnirea cu un autoturism. Sunt 19 oameni implicați, din fericire toți pasagerii au fost scoși din mașini. Traficul este blocat, la această oră. 

 

Accident rutier grav pe DN7, Râu Vadului, com Câineni, între un autoturism și un microbuz de transport persoane. Din informațiile preliminare, sunt 19 persoane implicate.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Misiunea este în dinamică. Detalii oferite de purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, locotenent colonel Popescu Cătălin: "Toate cele 19 persoane au fost scoase din mașini și primesc îngrijiniri la fața locului"

 

EDITORIAL

 www.ziarulatak.ro Ilie Nastase, avertizat direct de judecatori: Un singur pas gresit si vei juca tenis de masa in puscarie

www.ziarulatak.ro Ilie Nastase, avertizat direct de judecatori: Un singur pas gresit si vei juca tenis de masa in puscarie

  Condamnat la închisoare cu suspendare, fostul tenismen Ilie Năstase a aflat acum de ce a fost iertat, dar a primit și ultimul avertisment de la judecători. Magistrații au ținut cont de performanțele lui sportive, dar l-au anunțat că data viitoare nu mai primește indulgență. După ce acum doi ani a condus băut și a fu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:34