Stanga
Dreapta

Exclusiv: Ponta ATAK la Cioloș: „A luptat pentru țara lui, Franța

Laurentiu Ion, 8 iulie 2019, Ora 19:31

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47195-1.jpg Exclusiv

 

Președintele Pro România îl atacă pe președintele PLUS, Dacian Cioloș, acuzându-l că „a luptat pentru țara lui, Franța”. Declarația vine după ce Dacian Cioloș a stârnit hotote de râs în Parlamentul European a vorbit de un proiect prin care deciziile de la nivel european să fie aduse mai aproape de cetăţeni, „în care nu negocierile de culise sunt cele care determină figurile proeminente care trebuie să conducă Europa”.

„Nu este de râs - este de plâns! Dacian Cioloș a negociat și luptat (ca de obicei) pentru țara lui - Franța! Problema noastră este cine negociază și cine se luptă pentru România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El a arătat că, în urma negoierilor pentru funcțiile de conducere ale UE, în aceste posturi nu au fost aleși est-europeni.

În ceea ce privește funcția de comisar european din partea României, Ponta a scris: „1. în 2007 am primit un portofoliu nesemnificativ - am și uitat că l-am avut pentru că nimeni nu înțelegea ce avea în atribuții.

2. În 2009 Nicolas Sarkozy a vrut ca Franța să aibă 2 comisari - și așa a ajuns Dacian Cioloș la Agricultură ( cu complicitatea lui Traian Băsescu - dispus oricând să facă ceva și cu “licuriciul” european , nu doar cu cel transatlantic) / în mandatul lui Cioloș agricultorii francezi au primit subvenții tot de 3 ori mai mai decât cei români.

3. În 2014 , prin negocierea mea cu Hollande și Renzi și având sprijinul lui Juncker România a primit ceva important - Dezvoltare Regională! Având-o pe Corina Crețu ( și echipa ei de asistenți români) am adus în țară încă 10 miliarde de euro / și propunerea pentru viitorul buget este oricum mai mare cu încă 6.

4. În 2019 va negocia Klaus Iohannis, dar numirea o face Viorica Dăncilă - să ne rugăm să obținem ceva semnificativ pentru România ! Ajung însă rugăciunile?”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară