Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Casa lui Gigi Becali și baza de antrenament a FCSB au fost vandalizate de ultrași. Latifundiarul a supărat suporterii: „Vreau să facă pușcărie!”

Gabriela M Bogdan, 16 noiembrie 2021, Ora 11:08

  • print
  • |
casa-lui-gigi-becali-i-baza-de-antrenament-a-fcsb-au-fost-vandalizate-de-ultra-i-latifundiarul-a-suparat-suporterii-vreau-sa-faca-pu-carie-49693-1.png BREAKING NEWS

 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că a depus plângere penală după ce suporterii clubului pe care îl finanțează au vandalizat baza din Berceni a echipei. Fanii nu s-au oprit aici și au scris mesaje dure la adresa milionarului și pe gardul de la Palatul din Aleea Alexandru. Milionarul vrea ca ultrașii să ajungă după gratii.

Faptul că Edward Iordănescu nu mai este antrenorul lui FCSB i-a înfuriat la culme pe fanii trupei roș-albastre. Fanii s-au mobilizat și au scris mesaje dure la adresa milionarului la baza de pregătire din Berceni, dar și în zona Piața Victoriei, unde omul de afaceri are biroul. Supărat pe ce s-a întâmplat, latifundiarul din Pipera s-a adresat Poliției.

Văd că au început tot cu d-astea, cu amenințări. Nu le răspund, am chemat miliția, procuratura, vor lua camerele de luat vederi să vadă. Le-am și spus că am vorbit cu Mustață și aseară voiau să vină la mine acasă. Eu i-am zis: „Cât ai fost la pușcărie, era liniște. Ai ieșit, nu mai e!”. Suporterii spun că ei nu vor sta așa. Fac eu ceva ilegal? Nu cred! Eu administrez o societate, plătesc taxe și impozite și vreau liniște. Nu vreau să am de-a face cu suporterii. Cum a venit Mustață de la pușcărie, nu mai e liniște. El instigă tot!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, probrleme cu suporterii care susțin FCSB. “Vreau să răspundă penal”

În prezent, Gigi Becali așteaptă ca autoritățile să-i găsească pe fanii care i-au vandalizat proprietățile, iar aceștia să răspundă în fața legii pentru faptele comise.

Acum vor lua toate camerele, am zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți. Să le spună nevestele, copiii, să stea liniștiți. Protest al suporterilor? Să accepte Primăria protest împotriva unei societăți? E societate privată, ai ceva la cap, cum să dați așa ceva? Să facă în fiecare zi, nici nu mă interesează”, a mai declarat Gigi Becali.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:00
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară