Stanga
Dreapta

Ziua Internaționala a Romilor Partida Romilor Pro-Europa Dolj

Laurentiu Ion, 4 aprilie 2023, Ora 16:10

  • print
  • |
ziua-internationala-a-romilor-partida-romilor-pro-europa-dolj-51600-1.jpg

Joi, 06 aprilie 2023, Centrul de Cultură al Romilor în parteneriat cu ONG-urile care au ca obiect de activitate integrarea socială a romilor, împreună cu Partida Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj, organizează un concert extraordinar susținut de către Marcel Pavel și Monica Anghel, cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor.

Intrarea se face pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile.

Anunțăm că mai sunt doar câteva invitații, care se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii "Oltenia" până mâine, 05 aprilie, ora 12.00.

Publicul este doritor de muzică de calitate și dorim să vă mulțumim pentru înțelegerea de a respecta regula celor care solicită primii accesul în sala de concerte.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară