Stanga
Dreapta

Exclusiv: Nicusor Dan candidat oficial USR la primaria Capitalei

Bogdan Ionescu, 13 octombrie 2019, Ora 17:07

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47614-1.jpg Exclusiv

Mulțumesc membrilor USR București pentru votul de încredere. Cu 86% din voturile exprimate, membrii filialei București au votat în cadrul votului consultativ ca USR să mă susțină la Primăria Capitalei.

Imediat după terminarea campaniei pentru prezidențiale, vom începe munca pentru armonizarea proiectelor pentru București.

Putem realiza schimbarea pe care toți bucureștenii o așteaptă de prea mult timp. Vom duce împreună până la capăt această campanie așa cum am început-o, cu deschidere și hotărâre, mai puternici ca niciodată. Sunt, alături de voi, București 100%. Suntem echipa de care orașul nostru are nevoie!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară