Stanga
Dreapta

Exclusiv: PSD, atac virulent la adresa Guvernului Orban

Claudiu Constantin, 27 mai 2020, Ora 10:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48064-1.jpg Exclusiv

Partidul Social Democrat lansează un atac virulent la adresa Guvernului Orban, susținând că „cinismul le-a devenit politică de stat”, în contextul pandemiei de COVID-19. PSD acuză că „sute de angajați și de bolnavi, tineri sau bătrâni, sunt infectați cu COVID-19 fiindcă Direcția de Sănătate Publică a uitat de ei”, iar Guvernul Orban îi acuză pe cei suferinzi că sunt de vină.

„Le-am cerut de sute de ori să testeze, să testeze, să testeze! Nu ne-au ascultat și azi centrele sociale au devenit bombe cu COVID-19.

Sute de angajați și de bolnavi, tineri sau bătrâni, sunt infectați cu COVID-19 fiindcă Direcția de Sănătate Publică a uitat de ei. Nu i-a mai testat deloc!

Cinismul le-a devenit politică de stat. Guvernul Orban îi acuză pe cei suferinzi că sunt de vină, iar rudelor disperate nu le răspund nici măcar la telefoane. Ultima urmă de umanitate a dispărut, iar în locul empatiei au apărut oficial proceduri scandaloase: COHORTAREA celor vârstnici!

Pentru liberali, nu mai există oameni – doar suspecți. TESTAȚI, NU MAI COHORTAȚI!”, scrie PSD pe Facebook

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară