Stanga
Dreapta

Exclusiv: PSD, atac virulent la adresa Guvernului Orban

Claudiu Constantin, 27 mai 2020, Ora 10:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48064-1.jpg Exclusiv

Partidul Social Democrat lansează un atac virulent la adresa Guvernului Orban, susținând că „cinismul le-a devenit politică de stat”, în contextul pandemiei de COVID-19. PSD acuză că „sute de angajați și de bolnavi, tineri sau bătrâni, sunt infectați cu COVID-19 fiindcă Direcția de Sănătate Publică a uitat de ei”, iar Guvernul Orban îi acuză pe cei suferinzi că sunt de vină.

„Le-am cerut de sute de ori să testeze, să testeze, să testeze! Nu ne-au ascultat și azi centrele sociale au devenit bombe cu COVID-19.

Sute de angajați și de bolnavi, tineri sau bătrâni, sunt infectați cu COVID-19 fiindcă Direcția de Sănătate Publică a uitat de ei. Nu i-a mai testat deloc!

Cinismul le-a devenit politică de stat. Guvernul Orban îi acuză pe cei suferinzi că sunt de vină, iar rudelor disperate nu le răspund nici măcar la telefoane. Ultima urmă de umanitate a dispărut, iar în locul empatiei au apărut oficial proceduri scandaloase: COHORTAREA celor vârstnici!

Pentru liberali, nu mai există oameni – doar suspecți. TESTAȚI, NU MAI COHORTAȚI!”, scrie PSD pe Facebook

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:59
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă